.
Отговор в тема
Страница 95 от 118 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 2929
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Що бе, понякога, като се сетя и си сложа, така се променя окото. По- мрачно става, ама в хубавия смисъл :Д
    Само че смалява очите и ако не са ти бая големи, става кофти.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Много често виждам момичета с черен молив на водната линия, който след около час се превръща в bad smoky eye

Град
    Sofia
    така няма да си личи, ако излезне от водната линия :Д

П.П. Момичета, тук ще питам, защото другата тема за въпросите е пълна с фотографии на трупове. Доволни ли сте от маслото от жожоба за лицето? Пък и за тялото, мазно ли е, трябва ми нещо тежко и мазно (в течно състояние, имам си кокосово, какаово, карите)..

Знам, че някои си правят и лосион за почистване на грима с него+ розова вода, обаче аз не понасям мириса на розовата вода и се чудех дали мога да го смеся с някой почистващ тоник за лице.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-07-2015 на 03:09

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Е под очите основа?
    Коректор слагам и повечето случаи отгоре само пудра (на цялото лице)
    Не, не под очите, а буквално В линията на долните мигли да я втриеш основата, точно там, където ще влезе цветът. Миглите малко се оцветяват, ама и без това ще им сложиш спирала, та не е голям проблем.

За чистене на грим винаги можеш да го смесиш с мицеларна вода

Град
    Sofia
    Оу, аз не слагам спирала на долните мигли, просто са адски дълги за долни и не ме кефи как стои :Д

anonymous708973
    Guest
    Бтв, и на мен не ми харесваше точно по същата причина, сега не пропускам, ама си намерих подходяща четка от спирала за целта. Много отваря погледа.

Град
    Sofia
    Коя е?

anonymous708973
    Guest
    Розовата на Голдън Роуз, хаха. От едната страна е с къси косъмчета - с тях нанасям първия пласт, от другата с дълги - с тях втория. На долните мигли - само с късичките работя. Имам много черни, много гъсти и много дълги мигли, които обаче са супер жилави и трудно държат извивка. За капак си падам по драматичния ефект, взимай тоя туш с шепи :д Та, в момента използвам и извивачка, после четката от тази спирала, но с туша от друга, понеже ГР ми свърши и няма как да я подновя. Доволна съм доста Винаги може още де, аз съм се примирила, че единственият начин да постигна ефекта, който искам, е с изкуствени мигли, та... шанс.
    Подобна на нея е новата на Мейбълин, тя ще е следващата, която ще пробвам.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-07-2015 на 12:01

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    много дълги и много дълги мигли,

Късметлийка си явно, за да не станат клечави си трябва търпение, не е за мен.
    Иначе, на Голдън Роуз ги имам и 3те, преди бях по- впечатлена, като излязоха

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    За драма мигли съм ползвала трика от този клип
    след започването на третата минутка
    http://vbox7.com/play:38bd8edb

Нещо ново : http://apteka.framar.bg/30007341/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    Последно редактирано от kaRamella : 06-07-2015 на 11:26

Супер фен Аватара на girl91

Тази вода на Mixa има ли я в Германия?

anonymous708973
    Guest
    Не! Което е трагедия!

На снимката изглежда малко по-светло

И две мостри
    ..и ожуленото ми бюро xD

http://www.zlatnaribka.com/shampoani...eansing-300-ml

http://www.zlatnaribka.com/shampoani...eansing-300-ml

и масло на Макадамия. Поръчах ги, нямам търпение да ги доставят. <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Минавам само да кажа на пинкпантер, че шампоанът и моята коса изтощи, въпреки че я клепам с масла след това и страдам. Пак си изглежда прекасна, де, но не я чувствам такава :/ Направо ме е яд, че дадох толкова пари. Сега се чудя какъв да си взема като свърши този. Предложения? Косата ми е тънка и права, може би леко мазна

anonymous708973
    Guest
    На Джон Фрида ли?
    Да, много разочароващо... стигам за съжаление до извода, че само шампоани за нормална коса трябва да си купувам, всичко друго е погром. От по-скъпите съм мн доволна от Лакме - жълтата серия май, и Макадамия.
    Оттам нататък - май все тая. В момента се къпя с Head and shoulders за мазна коса, но тр да го спирам възможно най-скоро, защото в дългосрочен план наистина омазнява косата. Aussie си избрах - днес минах да видя, за обем има само шампоан, тоест балсам от друга серия тр да си търся. Използвах два пъти 3-минутния реконструктор, никак, ама никак не съм впечатлена, което ме изненадва, защото от гъстата и подхранваща конститенция очаквах чудеса.
    А на Бед Хед това малкото спрейче в тумбестата опаковка струва 20 евро и ако го купя и не го харесам, ще се хвърлям отнякъде.

. Използвах два пъти 3-минутния реконструктор, никак, ама никак не съм впечатлена, което ме изненадва, защото от гъстата и подхранваща конститенция очаквах чудеса.
    Сигурно имаш предвид 2-минутия реконструктор на Афоджи? С протеинов шампоан ли го ползва? Ако не си, не чакай ефект. И аз имах такъв проблем в началото, но с подходящо шампоанче, става.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На Джон Фрида ли?
    А на Бед Хед това малкото спрейче в тумбестата опаковка струва 20 евро и ако го купя и не го харесам, ще се хвърлям отнякъде.
    http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-sty...m-gel-za-obem/ ? Ако е този и аз му се чудя, но ме е страх, че косата ми се омазнява ужасно и ще навреди още.

anonymous708973
    Guest
    Мерилин, имам предвид точно 3-минутния реконструктор на Aussie. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...IVwatyCh3F6ADz
    Абстрахирай се от цената, в тоя сайт са побъркани, струва 5 евро в ДМ.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-sty...m-gel-za-obem/ ? Ако е този и аз му се чудя, но ме е страх, че косата ми се омазнява ужасно и ще навреди още.
    А, то не било спрей, смятай.
    Ама да, баш същото, в тоя магазин, в който аз гледам е 20 ЕВРО о.О Ужас, значи то по-добре от нета да си го поръчам.
    Ама аз май спрей искам, мисля, че за да постигна желание ефект, трябва да имам нещо в корените, пък отказвам да ги мажа с нещо.

Голям фен Аватара на bubaduc
    - миризматааа <3
    - уж го водят за мазни корени и сухи краища, ама още не знам колко е вярно
    и някакви лакове си взимах
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Не съм го чувала даже, но какво трябва да прави? Хидратира ли?

Дойде ми поръчката от Златна рибка. <3 Пратили са ми и мострите, които исках! Нямам търпение да ги пробвам!

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не съм го чувала даже, но какво трябва да прави? Хидратира ли?
    шампоанът ли ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Това чудо е супер готино и съставът му е много хубав, а и много приятно мирише.

Базата също е невероятно добро попадение. Онзи фон дьо тен на KIKO с розовия подтон става точно моят цвят смесен с нея. А самата база също е с много приятна текстура и продуктите смесени с нея стоят по 8 часа без проблем. Ако някой се чуди как да коригира грешен подтон на фон дьо тен има също оранжева и прасковена.

Едно за мен и едно за мама. Прекрасно мирише това олио.

А този лосион е невероятен за суха кожа, пращам вече 5-ти в България.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

А този лосион е невероятен за суха кожа, пращам вече 5-ти в България.
    Тъкмо влязох да попитам дали е възможно да си намеря лосион от ДМ без течен парафин на второ-трето място в състава? Гарниер, Dove, дори Neutrogena, което мн ме разочарова, защото наистина се усеща подхранващ...

Този на Ив Роше има ли го в голяма опаковка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си