- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас мога ли да си осиновя дете
@еднодобродете:
А ти наистина ли го обмисляш, или само си чешем езиците? И колко сериозен може да си, щом вместо да се разходиш до някой дом и да се запознаеш с процедурата и децата, пусна тема в тинейджърски форум?
закона си е закон, не позволява осиновяване от хомосексуалани двойки
Нямам представа честно казано. Отиди в някой дом и попитай, те ще ти кажат.
Ако не е тайна, на колко си години? Имаш ли стабилни доходи, които не са заплашени от прекъсване в следващите 18 години?
Това наистина е много сериозна стъпка, не е просто "да си имам някой, който да ми казва тати". Защо не започнеш да посещаваш редовно децата в някой дом докато не решиш категорично? Тъкмо ще се запознаеш с характерите им.
^ На 23 с учителски доходи, ама колко са сигурни само те си знаят![]()
И си готов да бършеш гъза на някое дете, докато приятелите ти пият по баровете? А достатъчно житейски опит ли имаш, за да му дадеш добро възпитание? Имаш ли партньор/ка и ако да,какво е мнението му/и по въпроса? Ако не, мислиш ли, че може да осигуриш истинско семейство само с един родител? Кой ще го гледа, докато си на работа? А дали учителската ти заплата ще ти позволи да ми купиш айфон петхиляди, 'щото всички други от неговия клас ще имат?
Не е шега работа това, представи си как би се почувствало хлапето, ако след 2 месеца осъзнаеш, че не си готов и го "върнеш".
Педал!