.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    iotova86
    Guest

Question От кои сте най- доволни?

Здравейте бихте ли ми препоръчали добри стикове и дезодоранти..
    Потя се бая, но като за тази възраст е нормално (на 14 съм). Спряла съм се определено на стиковете, защото не оставят петна и марки като лейди спийд стик, Dove, гарниер, рексона.. пердпочитам да са антипресперанти стиковете, защото уж намаляват потта. А за дезодорантите да са трайни..
    Е, имате ли мнения? Вие какви ползвате и от кои сте най- доволни(от марките по- горе)?
    Няма да е лошо и по една снимка да постнете..
    Благодаря.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Използвам този в момента:

Доволна съм много.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Мхм. Стикове или рол-они.

А бе само на мен ли ми се случва, каквито и дезодоранти да използвам, никой от тях да не действа, както трябва. Не стига, че са нетрайни, ами миризмата им плюс потната такава като се слеят е нещо ужас.

Един дезодорант или стик няма как да спре изпотяването. А и не би било здравословно. Целта им е просто да неутрализират неприятната миризма.

Харесвам ето този, защото не оставя петна. И мирише на чистичко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Стик на Рексона.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Oriflame Activele

И според мен миризмата на дезодорант и пот е гадна :/ Ако ти е само за миризмата, можеш да пробваш това - http://jenata.org/ufiles/4/2013/11/4...s/IMG_1143.jpg Аз имам лека хеперхидроза и за това никакъв дезодорант не помага, тъй че ползвам такова и ми помага (само дето моето не е на Балеа, тъй че не знам дали са еднакво ефикасни порови се по форумите най-добре)

Мега фен Аватара на tori
    Дав ползвам, дезодоранта обаче, че иначе много бяла оставам. Има няколко миризми, от които на мен ми допадат единствено краставицата и портокал/лимон, не помня вече кво беше. Отивам на училище, стоя по 7 часа там, навлечена съм, прибирам се с автобуси и продължавам да мириша на краставица.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    И според мен миризмата на дезодорант и пот е гадна :/ Ако ти е само за миризмата, можеш да пробваш това - http://jenata.org/ufiles/4/2013/11/4...s/IMG_1143.jpg Аз имам лека хеперхидроза и за това никакъв дезодорант не помага, тъй че ползвам такова и ми помага (само дето моето не е на Балеа, тъй че не знам дали са еднакво ефикасни порови се по форумите най-добре)
    и аз имам ;/
    може ли да споделиш на каква марка е твоето.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    одорекс део е решението

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    И аз го ползвам и съм много доволна, но само лятото, че много петна оставят стиковете на черни и тъмни дрехи. Ролоните, по не оставят.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Hayashi, сигурна ли си в това, което казваш, че няма как дезорорант/стик да спре изпотяването? Та ние постоянно сме засипвани с реклами от типа ''48 часа защита против изпотяване'' и т.н. Оставям настрана това, че е реклама и доста се лъже там, но според мен по-опасните неща са от типа на ''Одорекс'' и други подобни антипреспиранти. Защото ако това, че дезодорант/стик няма как да спре изпотяването, би трябвало да значи, че всички хора, които познавам, нямат потни жлези. Имам чувството, че само аз се потя. Друг е въпросът, че някои дезодоранти не само от изпотяване не предпазват, но и от лоша миризма. Гадничко, но факт!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    и аз имам ;/
    може ли да споделиш на каква марка е твоето.
    http://m.newhope360.com/site-files/n...ly%20Fresh.jpg

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Мерси.А откъде го взе и на каква цена.

Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Hayashi, сигурна ли си в това, което казваш, че няма как дезорорант/стик да спре изпотяването? Та ние постоянно сме засипвани с реклами от типа ''48 часа защита против изпотяване'' и т.н. Оставям настрана това, че е реклама и доста се лъже там, но според мен по-опасните неща са от типа на ''Одорекс'' и други подобни антипреспиранти. Защото ако това, че дезодорант/стик няма как да спре изпотяването, би трябвало да значи, че всички хора, които познавам, нямат потни жлези. Имам чувството, че само аз се потя. Друг е въпросът, че някои дезодоранти не само от изпотяване не предпазват, но и от лоша миризма. Гадничко, но факт!
    Ако навън е 40 градуса, наистина не бих желала да си докарам хипертермия заради едната суха тениска. А ако се спре изпотяването под мишниците най-вероятно ще се появи на друго място. Нормално е когато е топло хората да се потят, гнусно е вече когато миришат на пор.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    В момента използвам това

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^Мерси.А откъде го взе и на каква цена.
    Майка ми го купи и не помни от къде, но е от аптека А преди него пак имах едно, което беше от Ремедиум, но въобще не си спомням как е изглеждало.

едит
    Забравих цената - на етикета пише 5,10лв

Град
    bulgariq
    Само rexona... за мен те са най добри! НЕ изневерявам на марката

Kasi_di
    Guest
    Преди използвах на Гарниер,но не останах доволна и сега използвам на Нивеа.

Супер фен
    http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=264353 Ползвам това и нямам никакви проблеми с миризми.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Rexona <3 Който и сезон да е от нея съм най-доволна

Старичка тема , ама да споделя
    Използвам Рексона ,стик - cotton Ultra Dry. Доволна съм , като се има предвид , че се потя доста ... Разбира се , че когато тичам (примерно) , не спира потенето ,а само премахва миризмата , но не ми пречи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си