- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Биатлон и ски бягане
http://zamunda.net/details.php?id=393558&hit=1
ne spori s jena mom4eprava bila... daje i v momenta sedish taka che ne si prava
![]()
![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 02-17-2014 на 19:43
ok, ne spori s protivolojniq pol mom4e
osobeno za ne6ta koito ne mogat da ocenqt pravilno![]()
ok WE![]()
Ивке, докато ти беше на даскало, аз гледах биатлончето.
Тоя Свендсен се излигави и за малко щеше да загуби.
Яд ме е за Бьорндален, можеше да вземе медал и да му станат 13.
Бтв, май намерих начин за гледане на повторенията от олимпиадата без да теглиш.![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 02-18-2014 на 11:23
дай насам масовия, че направо ще се пръсна. баща ми каза, че беше мн оспорван, а Мартен постна тва:
и написа 'обичам тази снимка', при което доста резки реакции :Д
деа, баш тоя месец съм 2-ра смяна и пропуснах почти цялата олимпиада -.-
като се има предвид, че когато гледах първият старт от програмата на ОИ (скиатлона на жените), ми се беше свил корема на топка от вълнение...смятай
аз тва го чакам от 4 год и да не мога да го гледам. просто... Омирам, а даже няма и повторения и не го дават по Евроспорта -.-
иначе 2-рата смяна е яка
taz puk... mi vzemi si belejka i ne hodi na uchilishte![]()
да.., и после гадните даскали да ме оформят април и май, щото не дават да пропускаме контролните. тря'а да се мяркам до края на март -.-
mda i az taka za sujalenie :S inache ako ne beshe 12 klas shteshe da mi e prez...![]()
абе, дете. ти няма ли да спреш да спамиш.. и то на шльокавица. ше ядеш бой по дупето.
predi pisheh na kirilica no sega me murzi da smenqm postoqnno :S puk i kvo ti precha VVE?
не ми пречиш. даже ти благодаря, че ми ъпваш темата, но би било хубаво да пишеш нещо и за зимните спортове![]()
okey zimnite sportove me kefqt.
happy?![]()
много съм хепи
бааааахти. сега гледах масовия при жените. мисля, че се влюбвам в Домрачова. бахти яката рускиня. голяма спортистка!
едит: нз какво пише, но..
![]()
Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-18-2014 на 19:37
ми.., харесва ми
фак, гледах само финалът на смесената щафета. Мартен пак сгафи. коментаторката много ме дразни, а и Краси...
Васко, дай масовия при мъжете, а ако ми намериш и щафетета..!!!
Ивче, какво ще кажеш за изпедерастеното петле фуркъд? Цял свят му се смее на простотията.
Иначе, Норвегия просто изби рибата днес. Нямаха конкуренция. Най-много се радвам за италианците-млад, симпатичен отбор, който най-вероятно ще бъде скоро голяма заплаха за големите нации.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
добре, не разбирам защо всички толкова го хейтите. най-добър е в момента и няма второ мнение по въпроса. млад е, нормално е да се перчи повечко и да не разбира, че някои от нещата, които прави са неуместни. като цяло обаче не прави нищо кой знае какво. просто еуфорията и радостта от двете титли са му дошли в повече. не искам и да си представям Свендсен, ако беше на негово място колко щеше да бъде арогантен и циничен. 'Супер Свендсен'... за мен Мартен е един от най-големите спортсмени, защото досега той никога не е показвал надменно поведение, каквото сме виждали много пъти от Емил. направи един колаж и един странен финал.. и всички го намразиха. аз пък му казвам евала.