.
Отговор в тема
Страница 31 от 38 ПървиПърви ... 21272829303132333435 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 926
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Мии, не. Формата на сундби поддаде по-рано от тази на йохауг. Близките резултати при жените е заради 'вечно втората венг' и подобряването на дистанционните умения на йозберк. Те бяха константни без друга конкуренция. Можеш да видиш стартовете и победителите през сезона, за да се убедиш. При мъжете е по-трудно да повториш успех освен, че един сундби.

Така, направих справка, потвърждаваща твърдението ми, която обхваща само победителите през сезона, но гледайки подиумите, се изумявам от липсата на конкуренция при жените.
    Мъже - фосли, сундби, дирхауг, пелегрино, иверсен, полтаранин, крог, манифика, нортхуг, крюков, вилегжанин, устюгов, гро, хейкинен = 14
    Жени - фала, йохауг, нилсон, йозберк, колдуел, дигинс, венг, пармакоски = 8
    Да, подиумите са за тези четири нации + едно единствено трето място за рускиня. Говоря за женското ски бягане. Е?

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Силно се надявам Ханти Мансийск никога повече да не видят кръг от СК. Ебати травеститските условия. Но дори и без този масов старт, нещата бяха решени. Фуркад обра индивидуалните награди, а Габи изпусна само глобуса в индивидуалната дисциплина, но това никога не е била нейната дисциплина. Не знам тия коментатори дали са напушени или пияни, за да кажат, че Мари Дорен Абер имала шанс за големия кристален глобус. Ако масовият старт се беше провел, Соукалова трябваше да е след 15 място, за да може Абер да вземе ГКГ. Иначе, кръгът може да се запомни с двете последователни победи на Кайса Макарайнен, която доста късно се усети какво трябва да направи. А когато догодина се завърне моята кралица Даша, на Кайса ще и 10 пъти по-трудно. Иначе, тази година, както всяка една де, ни предложи много емоции. Видяхме много изненади. Например, победата в спринта на Юлиян Еберхард. Горкичкият, сигурно ще се напие от кеф, че за първи път в кариерата си, стреля чиста стрелба. Иначе, лошите новини са отказването на Иван Черезов, Кристиян де Лоренци, както и на едни от стабилните германци - Андреас Бирнбахер. Винаги е жалко, когато някой член напусне голямото семейство на биатлона, независимо от резултатите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Че тя имаше шанс и за малката купа. Тъпо беше това внезапно прекратяване на сезона. Да го бяха отложили. Мартен с цели десет победи през сезона. Да ти кажа ли габи колко има? Въобще тя е най-неубедителната шампионка във всички зимни спортове тази година. На мен ми липсваше истинската класа и доминантност при жените. Много ме зарадва кайса. Ще ми липсва ханти. Догодина сме в тюмен. Мъчно ми е, че всичко свърши. Изпаднах в депресия. Благодаря ти, че беше единственият ми събеседник.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахахааааааааа
    Марчооооооу
    пълен луд си, браво
    бива ли такива работи, до вчера я коладеше в модераторската помощ а днеска и пишеш в темата

да разкрасим малко темата, ахах

the slovenian eagle

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ О, моите хора. Hayböck го следя от началото. Ски-скоковете са ми любимата дисциплина и не пропускам състезания.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Леле, човек, който следи скоковете :о
    Не се заяждам, само да кажа, че ски скоковете са спорт, а не дисциплина. Такива са индивидуалното, team event-а и ски полетите
    Хайбьок е първият, който си харесах и той ме зариби да гледам. Фул е с красиви същества този спорт. Бих изнасилила миловидното му лице. Обачееее, най-секси ми е гангнес. Първият път просто го зяпах и трябваше да пусна още веднъж интервюто, за да чуя кво говори хд
    https://youtu.be/LXHpki4-Qf4

Град
    Варна
    Обичам зимните спортове, но ски-скоковете наистина най - много ги следя. Слалома също. Хайбьок си е наистина симпатичен. Като цяло целия австрийски отбор са много добри в момента, въпреки резултатите. Тази година и словенците много добре, особено малкия Домен Превц. Последно време започнах да симпатизирам и на Фанемел.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Пак каза дисциплина хд аз единствено алпийски не следя изкъсо /имам предвид абсолютно всеки старт, както е с другите/, но като имам време винаги гледам. Феликс Нойройтер е според мен един от най-красивите мъже, раждали се някога. Има много готини алпийци - алекси пинторо, тед лигети, марсел хиршер, хенрик кристоферсен, аксел лунд свиндал и тн. От австрийците само хайбьок и шлиренцауер. Крафт, фетнер, попингер, кофлер и дитхарт не ме кефят. Крафт и хайбьок имаха добър сезон. Норвежците са най-яки. Отборът им е доста подмладен и са адски талантливи. Гангнес, фанемел, танде, че и стйернен и форфанг...ммм. Според мен словенците и норвежците са големите на сезона. Два пъти първо и второ място на подиума за братята превц в енгелберг и сапоро. Голяма кариера чака и малкия. Брат му взе всичко възможно от този сезон. Сега искам пълен триумф догодина на световното в лахти и по-следващият сезон на игрите в пьонг чанг. Няма такава доминация, красота и съвършенство в стилово отношение.
    Pls, dont go. Искам те тук редовно от ноември.

Град
    Варна
    Да де, пак се обърках. Сории. Иначе да, словенците и норвежците направиха много добър сезон. Братята Превц определено ги чака добра кариера. Обичах моментите, в които Хайбьок все пак успяваше да задмине Превц, направо с кеф си виках. Хахах А миналата година с Крафт и Хайбьок направо умряяяяях от кеф. Големи машини бяха австрийците и все още си остават най - добрия отбор за мен. И норвежците харесвам. Иначе немците въобще не ми харесват, за разлика от немския футболен тим.

Това се случи във финландските кръгове единствено, ако не ме лъже паметта. Немците... фройнд е изкуствен, фрайтаг вечно недоволен. И аз не ги харесвам. Искам грегор да се завърне и петър превц да мачка пак :д

Град
    Варна
    Оооо какво им харесваш на тези словенцииии... само държавата и природата им е хубава. Но сега като се замисля всъщност сравнение с нашите български момчета, западняците са толкова еднакви и най - вече бозави, както аз обичам да казвам.

Е, словенците не са западняци. Не са и балканджии, макар че от всички треньори, най-авторитарен ми изглежда горан януш... та, има нещо. Влюбена съм в петър превц и начина, по който скача. Симпатизирам и на робърт краняц. Няма как и да не харесвам супер талантливия брат на словенския орел - домен. Едва на 16 е дейба.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Е, словенците не са западняци. Не са и балканджии, макар че от всички треньори, най-авторитарен ми изглежда горан януш... та, има нещо. Влюбена съм в петър превц и начина, по който скача. Симпатизирам и на робърт краняц. Няма как и да не харесвам супер талантливия брат на словенския орел - домен. Едва на 16 е дейба.
    Е, да, тука може да му се признае на Домен таланта и въобще финеса, с който скача. Ама просто съм на вълна западняци в момента и наистина си мисля колко еднакви изглеждат. ;д

Ми то западняци в ски скока са единствено немците и швейцарците. Има и един венсан декомб севоа французин и тва е. Основният контингент е от централна европа, прибалтийските страни и скандинавието.

Град
    Варна
    Да, така е. Ама и не само за спорта говоря, а по принцип. А пък Венсан въобще не ме впечатлява хах

Аз не бих го върнала. Справя се прилично предвид факта, че практически няма отбор.

Град
    Варна
    ^^ Хм, хубава снимка иначе хаха Томас Моргенщерн беше много добър от австрийците. Танде също си е симпатичен, а и имаше успехи този сезон. Лично този сезон много се изкефих на треньора на норвежкия отбор, много добър!

Не знам, може. Започнах да следя както трябва скоковете едва от този сезон. Въпреки това съм сигурна, че за този отбор, който направиха норвежците ще се говори много. А алекс щьокл е много готин. Нищо чудно, че настроението в техния тим е толкова положително. Танде е сладък и руууус <3 Смях са кат пача на реакциите им. Обаче неговата е so gay
    https://youtu.be/iozj1KBR6rc

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не знам, може. Започнах да следя както трябва скоковете едва от този сезон. Въпреки това съм сигурна, че за този отбор, който направиха норвежците ще се говори много. А алекс щьокл е много готин. Нищо чудно, че настроението в техния тим е толкова положително. Танде е сладък и руууус <3 Смях са кат пача на реакциите им. Обаче неговата е so gay
    https://youtu.be/iozj1KBR6rc
    Много ме кефят и мен норвежците този сезон. А пък приятелките на повечето са... да не казвам. Язък!

Не ги знам, а и не искам. Виждала съм само тази на форфанг. Хубава е. Ама те не ги виждат по камара време :д

Град
    Варна
    Това не е много успокояващо. ;д

Поне да са ничий, ако не наши хд. Обещавам догодина да отида в планица и да се срещна с някой от любимците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си