.
Отговор в тема
Страница 32 от 38 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 926
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    О, знаеш ли аз колко искам. Ама искам да отида на 4-те шанци.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И аз, но се пада сесийно и няма как.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Гореща новина: Оле Ейнар Бьорндален обяви, че продължава своята състезателна кариера. Великият норвежец заяви, че иска да участва на Олимпийските игри през 2018.
    И друга гореща новина: Кралят и Даша очакват бебе през месец Октомври.
    Последно редактирано от DieselBlood : 04-05-2016 на 10:08
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Дадада. И аз тъкмо дойдох да споделя това, но ме изпревари хд. Представяш ли си какво дете ще е това с гени на най-успешният зимен спортист в историята и една от най-стабилните биатлонистки през последните 3-4 сезона? Не го очаквах хд. Винаги съм намирала прилика в карането на домрачова и бьорндален. Това дълго извозване. Харесвам ги като двойка.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ти представяш ли си Бьорндален да стане Олимпийски шампион на 44? Това ще е феномен.
    една велика тема

Има още цели две години дотогава. Ако успее да съхрани сегашната си форма => нищо чудно

Минавам да спомена, че в момента live се излъчва champions race от youtube канала proBiathlon. Женски старт. В момента говори бьорндален. Ехаааааа

http://biathlonbg.in/events.php
    Според мен двата традиционни кръга в германия са много. И контиолахти липсва :/ както и ханти, северноамериканските прекрасни кръгове за сметка на пьонг чанг, което е разбираемо. Ще тестват олимпийските трасета.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Майка му даеба, пак ли ще има кръгове в Германия? Там са най - травеститските условия в света, както и най - калпавата организация. Иначе е разбираемо за Пьонгчанг. Заради Олимпиадата ще искат да знаят за какво да се подготвят. Дано пак да излъчват Европейското след като нямаме възможност да гледаме IBU купата.
    една велика тема

Разбирам, да има само в руполдинг. В германия е популярен спорт, а биатлонът има нужда от пари понеже заедно с холменколен и ханти са може би най-посещаваните кръгове. Но два са много. Швейцария имат добри ски условия, франция също. Нз защо там няма.

RIP Клаус Зиберт

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Разбирам, да има само в руполдинг. В германия е популярен спорт, а биатлонът има нужда от пари понеже заедно с холменколен и ханти са може би най-посещаваните кръгове. Но два са много. Швейцария имат добри ски условия, франция също. Нз защо там няма.
    Защото нееднократно коментаторите са казвали, че зимните спортове не особено популярни във Франция. А, да, RIP Клаус Зиберт.
    една велика тема

Не съм съгласна хд. Франция има едни от топ курортите в света за алпийски ски - мерибел, шамони, вал ди зер. Няма как да не е популярен и биатлона с двамата най-големи в историята след краля. Жените също - силви бекаер, сандрин баи и сега мари дорен. Ски бягането им също се развива.

Лятното гран при започва от 15.07 <3

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    2 минути и 50 секунди
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

тва изглежда доста яко
    а единия се казва триглав

много си сладък, пешо <3
    това е името на спортен клуб, бтв хд

*настанява се до теб да гледате*
    а тия дали знаят какво значи името им на бг
    абе пак не е като един от бившия университет:
    http://www.gre.ac.uk/ach/study/maths...QxMDU3JmFsbD0x
    доктор хуй

ехааа
    *прави ти място до мен*
    сигурно би му било кофти да дойде да преподава в българия ХД
    видя ли паданията на казахстанците?
    то тоя спортен клуб е словенски и сигурно и при тях означава това, което и при нас. има един анже семенич. мн перверзно ми звучи ;д

не видях падания ама тва наистина много яко изглежда
    и много лесно
    абе трябва някой ден да се представя на хората с името Хуй и след две години познанство като разберат че съм ги излъгал ще е много забавно

освен, ако не излъжеш, че баща ти е азиатец, но не ти е истински баща, никой не би ти повярвал, че се казваш така тук :Д. по мое мнение това е един от най-трудните, ако не най-трудният спорт иначе.
    свърши
    стартовият списък беше съставен главно от 'Б' скачачи, освен тези на словения, които са домакини и е разбираемо. гледах главно заради петър превц и мога да кажа, че си заслужаваха тези няколко секунди блаженство. напомних си, защо смятам неговия стил за най-красив. учудващо и в двата рунда, скоковете му не бяха най-дълги, а втори, но може да се отдава на какво ли не. нямах данни за силата на вятъра, а само корекциите, които не запомних ;д
    няма значение, де. насладих се <3

здр,
    някой случаааайно да е гледал ски скоковете? много интересно и динамично състезание. подобно на миналия сезон, и сега основните фигури бяха норвежци и словенци. всичко се реши във финалния кръг, където фанемел просто не даде шанс на могъщия, невероятния, прекрасния петър превц <3
    не очаквам от него върхова форма, разбира се, а и викингът си го бива. знаем, че предпочита по-големи шанци. тази е средна, де.
    мн готино. хем лятно, хем навява спомени за зимата. мно ясно, че тогава състезанията са ми по-интересни, просто атмосферата е... ддз :Д
    а да кажеш, че нещо й липсваше на висла... публика, шум, организация - топ + че почти всички титуляри бяха на линия. трябваше да сложат домен на трети пост, бтв. не че си правя илюзия, че с него със сигурност щяха да спечелят, ама друго си а :Д
    *неска беше отборното, утре има индивидуално по евроспорт 2 май, ако не ме лъже паметта. мързи ме да видя сега. тъъъ, който ще да се разнообрази малко, може да ми прави виртуална компания :Д

мега интересно състезание. честно казано не очаквах полякът да бие. до последно залагах на фанемел. нямам търпение следващата седмица.

снощи квалификацията беше интересна. има поне 10-15 скачачи, които могат да се наместят в тройката. много жалко, че ги няма викингите. фанемел и форфанг имаха добри скокове във висла. надявам се да ги видим в следващия кръг в швейцария. гангнес пък лекува контузия и нз дали ще се появи изобщо на това гп, за танде нямам инфо. ъх
    довечера индивидуално, 21:00, евроспорт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си