- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Съмнение за вирус!
Здравейте на всички. Много ще съм благодарна ако ми помогнете... От известно време лаптопа ми прави проблем със свързването към интернет, смисъл интернета си е супер, но връзката прекъсва през около 15/20 минути постоянно и е много дразнещо. Изтеглят се някакви файлове сами, след това bluetooth-а ми се прецака нещо, изобщо не се свързва, а и понякога ми изписва грешка и лаптопа се рестартира сам (по-рядко се случва). Сканирах с аваст, но не ми намира никакъв вирус но като кликна на предупреждения в аваста и ми излизат много файлове... Когато сканирам онлайн със този сайт http://quickscan.bitdefender.com/ ми изписва, че имам ''Adware.BHO.WVI'' ? Някаква идея ?
На колко години си ?
Дано не си над 15, защото само децата вярват, че такива простотии като онлайн скан върши нещо.
Пусни boot-time scan с Аvast, не питай как се прави, а напиши в гугъл boot-time scan with Avast
можеш да сканираш и с trendmicro housecall: http://housecall.trendmicro.com/
скенера е доста добър и можеш да триеш засечените вируси
Моето предложение е преинстал на Windows и никакви авасти![]()
Изтегли SpyBot и CCleaner, актуализирай и пусни първата да търси след това почисти с CCleaner-а.
Не знам къде ги намирате тия вируси.. Aз съм от 5 години с Виста и без антивирусна и не съм имала никакви проблеми до сега с нея.![]()
Какви вируси, самата Виста е достатъчно да ползваш.
А и като те гледам със CCleaner, нищо чудно машината ти да се нуждае от екзорсист.
Твоето предложение може да си го завреш някъде.
Преинсталират малоумници като теб, защото не знаят как да си оправят проблемите.
Написах ти да пуснеш boot-time scan, по десет пъти ли трябва да ти се повтаря, защото няма да те хвана за ръчичката и да свърша всичко.
Последно редактирано от papugai : 12-15-2013 на 12:07
papugai, не се занимавай. Мисля че няма да има смисъл. Да го води при някой батка да и го преинсталне за 20 лв. и т'ва е. На ниво момиче на 14 - толкова (не че като стане на 18 ще е по-напред, просто има опция да си плаща на батката в натура).
DeniseWallace, браво, радвам се да видя някой дето оцелява на изкушението да си набута антивирусна.
Имам предложение за другите двама - хванете се под ръчичка и се разходете малко навън, на чист въздух... ако не сте в СофияЩото прекаленото висене в интернет и форумите води до странни последствия, като това да ненавиждаш 14 годишни момичета само щото са се родили преди 14 години
Или да пишеш безинтересни обиди с надеждата че някой ще ти обърне внимание
Не върви тая, и аз съм ги правил тия работи, ама... разходката помага, наистина
![]()
Аз на въздух ще се разходя, обаче тя на тази възраст няма как да има нивото, за да се справи сама с проблема, който е описала. А ще се справи или по начина, описан от papugai, или в по-лошия вариант, описан от мен.
Към вас двамата аз също имам предложение - и да се разхождате, и да не се - все тая. Затова или четете това, което ви се пише, или ходете при компетентни лица срещу заплащане. За да си сверите часовника ви предлагам да пуснете същата тема в Kaldata форуми в съответния раздел, да видите как ще ви отговорят хората и какво ще искат от вас, да им напишете да идат и те да се разходят, а като ви хлопнат катанеца на темата да се върнете тук и да ревете колко лоши сме и ние, и те, и целия свят...