.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Съмнение за вирус!

Здравейте на всички. Много ще съм благодарна ако ми помогнете... От известно време лаптопа ми прави проблем със свързването към интернет, смисъл интернета си е супер, но връзката прекъсва през около 15/20 минути постоянно и е много дразнещо. Изтеглят се някакви файлове сами, след това bluetooth-а ми се прецака нещо, изобщо не се свързва, а и понякога ми изписва грешка и лаптопа се рестартира сам (по-рядко се случва). Сканирах с аваст, но не ми намира никакъв вирус но като кликна на предупреждения в аваста и ми излизат много файлове... Когато сканирам онлайн със този сайт http://quickscan.bitdefender.com/ ми изписва, че имам ''Adware.BHO.WVI'' ? Някаква идея ?

Помогнете,моля!!!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На колко години си ?
    Дано не си над 15, защото само децата вярват, че такива простотии като онлайн скан върши нещо.
    Пусни boot-time scan с Аvast, не питай как се прави, а напиши в гугъл boot-time scan with Avast

Мега фен
    можеш да сканираш и с trendmicro housecall: http://housecall.trendmicro.com/

скенера е доста добър и можеш да триеш засечените вируси

Голям фен Аватара на ОР
    install gentoo

току що ми отказа и мишката на лаптопа :О

и на 14 години съм

Супер фен Аватара на JDeel
    Моето предложение е преинстал на Windows и никакви авасти

Изтегли SpyBot и CCleaner, актуализирай и пусни първата да търси след това почисти с CCleaner-а.
    Не знам къде ги намирате тия вируси.. Aз съм от 5 години с Виста и без антивирусна и не съм имала никакви проблеми до сега с нея.

Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Изтегли SpyBot и CCleaner, актуализирай и пусни първата да търси след това почисти с CCleaner-а.
    Не знам къде ги намирате тия вируси.. Aз съм от 5 години с Виста и без антивирусна и не съм имала никакви проблеми до сега с нея.
    Какви вируси, самата Виста е достатъчно да ползваш.
    А и като те гледам със CCleaner, нищо чудно машината ти да се нуждае от екзорсист.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Моето предложение е преинстал на Windows и никакви авасти
    Твоето предложение може да си го завреш някъде.
    Преинсталират малоумници като теб, защото не знаят как да си оправят проблемите.

Цитирай Първоначално написано от Ренета Тонева Виж мнението
    току що ми отказа и мишката на лаптопа :О
    Написах ти да пуснеш boot-time scan, по десет пъти ли трябва да ти се повтаря, защото няма да те хвана за ръчичката и да свърша всичко.
    Последно редактирано от papugai : 12-15-2013 на 12:07

Мега фен
    papugai, не се занимавай. Мисля че няма да има смисъл. Да го води при някой батка да и го преинсталне за 20 лв. и т'ва е. На ниво момиче на 14 - толкова (не че като стане на 18 ще е по-напред, просто има опция да си плаща на батката в натура).

Супер фен Аватара на JDeel
    DeniseWallace, браво, радвам се да видя някой дето оцелява на изкушението да си набута антивирусна.

Имам предложение за другите двама - хванете се под ръчичка и се разходете малко навън, на чист въздух... ако не сте в София Щото прекаленото висене в интернет и форумите води до странни последствия, като това да ненавиждаш 14 годишни момичета само щото са се родили преди 14 години Или да пишеш безинтересни обиди с надеждата че някой ще ти обърне внимание Не върви тая, и аз съм ги правил тия работи, ама... разходката помага, наистина

Мега фен
    Аз на въздух ще се разходя, обаче тя на тази възраст няма как да има нивото, за да се справи сама с проблема, който е описала. А ще се справи или по начина, описан от papugai, или в по-лошия вариант, описан от мен.

Към вас двамата аз също имам предложение - и да се разхождате, и да не се - все тая. Затова или четете това, което ви се пише, или ходете при компетентни лица срещу заплащане. За да си сверите часовника ви предлагам да пуснете същата тема в Kaldata форуми в съответния раздел, да видите как ще ви отговорят хората и какво ще искат от вас, да им напишете да идат и те да се разходят, а като ви хлопнат катанеца на темата да се върнете тук и да ревете колко лоши сме и ние, и те, и целия свят...

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    DeniseWallace, браво, радвам се да видя някой дето оцелява на изкушението да си набута антивирусна.
    И аз се радвам като видя някой по-тъп от мен, това е причината да влизам тук.
    Без АВ дори във фейса не може да влезеш спокойно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си