Здравейте, аз се казвам Васил на 18г. Няма да разказвам повече за себе си, за да не ме разпознаете сред приятелите си.
Генетично съм роден с 2 отделно функциониращи пениса един до друг и 2 тестиса.
Много пъти съм ходил по лекари, за да проверявам дали всичко е наред - казаха че нямам проблеми, с обяснение, че спермата се образува в тестисите и това няма нищо общо.
От почти 10 месеца излизам с едно прекрасно момиче, която до скоро не знаеше за това.
Когато й казах за пръв път тя ми се изсмя в лицето, голям шегаджия съм бил и само съм си фантазирал.
Лека полека обаче се стигна и до първият секс...
Когато видя двата ми еректирали пениса беше като ударена с мокър парцал.
Разплака се, а аз започнах да я успокоявам. Разбира се, отщя й се секса и не знаехме какво да си кажем до края на деня...
До следващия ни опит минаха около 2-3 седмици. През това време излизахме навън с нейни приятелки, който ме позаглеждаха докато ходя, усмихваха ми се, а някой път и намигаха. На един рожден ден, като отидох до тоалетна, 10 секунди след като влезнах в тоалетната някой се опита да отвори вратата, явно за да ме види, но се бях заключил.
По време на следващият ни опит тя беше страшен непукист и каза, че ме обича и ще направи всичко възможно да се чувстваме добре. За целта беше взела от лилавия лубрикант на Дюрекс и кутийка презервативи. Усмихваше ми се и се целувахме до момента в който не трябваше да проникна в нея - каза че двата ми члена са много широки и изпитва болка. Лека полека обаче се разпусна и умираше от кеф. Обичаше да се язди отгоре и това буквално я побъркваше. Това е и първото момиче, което виждам да пръска от удоволствие.
Да, но наскоро ми каза, че е разтревожена дали това изменение няма да се предаде на поколенията по-нататък и размисля дали да не си останем само приятели.
От семейството ми никой няма такова нещо и те също са потресени.
Една от нейните приятелки пък, с която често ходехме на кафе, ми праща целувки в Скайп всеки път като влезна на линия. Не знам как да реагирам. Искам мойто си момиче, а не някоя друга!!!
Искам си романтичните моменти с нея, да й купувам подаръчета, цветя и всички тези малки жестове...
Въпросът ми към всички момичета е дали бихте имали такова гадже? Как ще реагирате при мисълта? Нали любовта и истинските отношения бяха по-важни от секса? Къде останаха истинските момичета?