.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

СПЕШНО Е, МОЛЯ ВИИ ! :( :( :(

Здравейте на всички! Искам да ви попитам може ли да се забременее от предеякулационната течност когато пенисът му не е вкаран в мен, а просто е протривал члена си в мен и съм била без гащи??
    Последно редактирано от SkyIsTheLimit : 12-19-2013 на 15:01

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не
    Welcome to the Jungle...

При все, че не знаеш отговора на подобен въпрос, съмнявам се да можеш да прецениш кое е предеякулационна течност. Теория, теория...ама сексът не е философско занимание
    По въпроса: Не. И то не защото не е еякулат (според вас), а защото е извън влагалището.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не, ама като сте с такова ниво на сексуална култура ползвайте презервативи. Те не предпазват само от бременност.

Ние ползваме всеки път.. просто това не беше полов акт, а като игра и затова попитах....

Не няма да забременееш спокойно )

Извинявай, ако съм била груба.
    Затова е форум, за дискусия. Исках да ти кажа, че явно сте в началото на сексуалните взаимоотношения и е нездраво да се предприемат рискове относно тънките моменти на свършване и владеене му. Като обясни и схванах, може би сгреших с реакцията си.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Само като прочетох как се казва темата и се досетих какъв е въпроса ти. Имаш ниска сексуална култура, като правишн ещо трябва да си достстъчно запозната. ) не си бременна, но по принцип за по-голяма сигурност използвайте презерватив.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ъхъхъ както обичат да казват хората от твоето ниво напоследък "мисля че те е хванало"
    Последно редактирано от fire_magic : 12-19-2013 на 23:27

Супер фен Аватара на Cloud9
    Забременява се при секс,хора!При търкане,свирка и анален не може да се забременее!Дева Мария е една.

И все пак трябва да се внимава да не попадне нещо вътре... Пък си говорете каквото щете

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Защо изобщо има важни теми, като никой не си прави труда да ги прочете.

Нищо ти няма, дишай.
    *сън*

Мега фен Аватара на baby_baby
    не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си