- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е срамежлив (може би)
Запознах се с едно момче в интернет,супер учтив е,сериозен,но проблема е че той няма опит с момичетата и сигурно е срамежлив,а аз не знам как да подходя към него.Познаваме се от 1 седмица,много лесно влюбчива съм и чувствам че той е мой тип,но не знам дали има интерес към мен примерно когато го попитам какво прави той само отговаря без да попита мен аз какво правя,винаги му пиша първа а той показва радост,ще ми пише първи само ако аз предишната вечер съм му казала ако искаш пиши утре,вчера щяхме да се срещнем той е от друг град и дойде в моя по работа само че не успяхме заради мен а искахме,поне така мисля.Та въпроса ми е как да подходя към него личи че няма опит с момичетата дори си призна.Усещам че все още ми няма доверие (нормално),вече от един,два дни започна да ме пита аз какво правя.Но наистина не знам как да подходя към него,опитах се да флиртувам на него не му направи впечатление,започнах да говоря сериозни теми а това му хареса както казах сериозен е,но вече не знам каква тема да подхвана за да се отпусне,нахална ли съм към него,притискам ли го не знам.Просто до сега не съм се сблъсквала с такива момчета и не знам как да подходя,помогнете ми
Щом е от друг град не се захващай ,връзки от разстояние не вървят
Не знам ....всичко е до човека.Имала съм гадже от едно съседно село и пак ме лъгал ,понеже като не съм там и не виждам може да каже всичко и да направи всичко.Не че има гаранция ако сте от един град, но все пак..... та както казах зависи от човека.И един съвет внимавай в кого се влюбваш,опознай го добре и чак тогава може да преминеш към по сериозно нещо -връзка,аз съм правила грешката да се захващам с хора който не познавам добре и после да съм наранена ,защото бързо се влюбвам
Той на колко години е?
Иначе, ако ти си на 15, както пише в профила ти, не е от голямо значение дали са 32км. или 320км. Не ми се вярва вашите да те пуснат ей така да тръгнеш при някого, когото познаваш от интернет.
той е на 17 вчера за да не се срещна с него причината беше родителите ми
Така като гледам май си има и други момиченца, с които се зарибява и не си му най-интересната. Ако беше така щеше да ти пише винаги първи. По-скоро за лаф те ползва.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Чакай, чакай! (сори за дабъл поста) Познавате се от около седмица и му имаш такова доверие, че чак сте тръгнали да се срещате? Ти акъл имаш ли??
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
♥ 2PAC ♥
не аз се пошегувах за среща когато каза че имал работа в София
Ако мислиш, че е срамежлив, какво очакваш? Той първи да ти признае някакви чувства ли?
Поеми инициативата. Кажи му, че си падаш по него.![]()
Няма кой знае колко да навреди на приятелството ви (поне на неговото участие в него), понеже той и сега не ти пише кой знае колко и ти отговаря кратко. По-скоро на теб ще ти мине интереса. И хубаво, понеже боли да се занимаваш с някого, който не те харесва колкото ти него.Просто му го напиши без много да се церемониш.