.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Angry Нов лаптоп ПРОБЛЕМ!ПОМОЩ СПЕШНО!

Здравейте,имам проблем с новия лаптоп,ако някой може да помогне ще съм много благодарна.Ето какъв е проблема не знам каква програма трябва да сваля за да мога да си инсталирам winrar,utorent и т.н.,защото когато сваля торента не иска да го отвори и ми излиза един прозорец с 2 опции да търси програма в интернет,което не се получава или да го отвори с вече изтеглена програма,но аз нямам такава с която да стане.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Marisa93 Виж мнението
    Здравейте,имам проблем с новия лаптоп,ако някой може да помогне ще съм много благодарна.Ето какъв е проблема не знам каква програма трябва да сваля за да мога да си инсталирам winrar,utorent и т.н.,защото когато сваля торента не иска да го отвори и ми излиза един прозорец с 2 опции да търси програма в интернет,което не се получава или да го отвори с вече изтеглена програма,но аз нямам такава с която да стане.
    Ама много си зле... ич не ме и*е,ч е имаш нов лаптоп. Това не значи, че си велика. Научи се първо да гледаш какво разширение са изтеглените програми и търси програма, която чете това разширение у гугъл...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    файлове с какви разширения не ти отваря - .torrent, .exe, .jpg, .avi, или др.?

Супер фен Аватара на JDeel
    MaGuSs, никой не го и*е и ако настроението ти не струва

Всяко разширение си има програма с която може да се отвори. Файлове като .rar, .zip (архиви) се отварят с WinRar => отиваш в http://winrar.com/, сваляш и инсталираш. Торент файловете се отварят с uTorrent => отиваш в http://www.utorrent.com/, сваляш и инсталираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си