- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- никоя не ме заглежда : Х
Какво да правя.. всички си имат някви приятелки,а от доста от тях мисля че изглеждам по-добре но се случва точно обратното ..
За какво ти е тази приятелка точно сега преди празниците, само да се харчиш![]()
Щом си по-хубав от твоите приятели.. значи проблема не е там. Сигурно си тъп на гъз![]()
ми ти кво очакваш, те да те свалят ли? Може и да те заглеждат ама да не го показват. Ти си мъжа, докажи го!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ми миличко все някоя те заглежда, ама ти толкова си вглъбен в идеята, че никоя не те заглежда, че не виждаш че те зяпат. А момичето няма да падне от небето. Писна ми да повтарям на тия мъже(добре де, момчета) че те са силния пол и тн и тн и да поставям мъжеството и достойнството им под въпрос....
срам ме е малко и за тва така .. имам чувстовто че ако аз почна 1 ви ще ме отреже на 2рата секунда или след 2 въпроса и ако не хареса как съм отговорил :Д
Ами не всички в този живот ще те харесват.
Трябва от сега да свикнеш с тази мисъл.
Пробвай се, ако не стане - давай 2-ри път.
Какво ти коства? Достойнството? Друг път.
Срамежлив бил, а момичето ако и то е срамежливо?
От вас се очаква(да знам, че е клише, но всяко момиче чака принца на бял кон, лол) да сте силния пол.
Да водите нещата, да покажете интерес.
Има ли го това, едно женско ще отговори по начина, по който се чувства.
Ако те харесва, ще започне и тя да води, ако не ще ти бие шута.
Т'ва е - край на историята.
Избирай си - foreveralone.jpg или <3.
В крайна сметка никой не може да ти навре момиче в ръцете.
А и вие мъжете рядко разбирате от намеци, така че не мрънкай за тия "знаци".
Заминавай да търсиш мацка вместо да висиш във форум, където едва ли ще направиш нещо.
*сън*
Не ти тряа жена, приятел.
Бирата, мезето и мача пред телевизора. Това е! Класика!![]()