.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Целулит

Целулит

Здравейте. Не бях сигурна точно къде да пиша , но ще ви споделя и се надявам да ми дадете съвети Аз съм на 17 години , тежа 57 кг и съм висока 1.70. Обаче имам целулит , който забелязвах отдавна , но не му обръщах внимание. А сега не мога да си облека къси панталонки или рокля , заради него ... просто се вижда и ми е грозно.Дайте ми съвет как да го махна - спорт , масажи с мед или кафе , чух за вендузи , обаче не знам как да ги използвам и биха ли ми навредили ? Благодаря предварително
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Мега фен Аватара на strawberry88
    В храната е всичко, в храната. Както и водата. :д Пий възможно най-много от нея.

Аз не съм свикнала да пия много вода , а за храната какво трябва да спра да ям ?
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    да, спорта няма нищо общо
    n00bs

Голям фен
    Град
    София
    Все по-зле става положението! :Х
    Queen of the Damned

Клякай.

Ще свикнеш да пиеш много вода, да не ядеш сладко, пържено, мазно и сякакви боклуци в лъскави опаковки. Яж мноооого плодове. Някой беше написал във форума, че ако не ядеш сол също помага. Мажи се с такива кремове против целулит и спортувай.
    http://www.edna.bg/kak-da/kak-da-se-...elulit-4630874

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си