- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Айде тия клишета със зад всеки успял мъже седи жена не ги споменавайте за да не ви правя за смях тука. А да не говорим, че 90% от успелите жени нямат дори семейство и деца и са пълни егоистки, това при мъжете доста в по-голям процент липсва. И ако жените не се засягаха толкова много за това, че мъжете са двигателя на света, щяха ли толкова да протестират и да се опитват да се доказват в сравнение с нас ? Не мисля. И стига с тая глупост, че мъжете ги раждали жени, раждате ги, ама без качествено семе не се раждат качествени плодове, не ви ли мина през акъла. И от кого мислите, че тия момчета възприемат поведение докато растат ? От майките си ли ? На тях ли се опитват да подръжават или на бащите си ? Ако оставиш само една майка да отглежда дете момче в 90% ще го направи лигаво и зависимо от себе си, да не се изказвам по-грубо на какво ще го превърне.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз да съм засегнат?
От какво по-точно? Само това ми отговори, моля те. :Д
Това, че пиша активно в темата означава, че съм засегнат ли?
При положение, че не съм казвал, че мъжете са повече от жените. :о
Не защото жените са лигави и хилави, това няма нищо общо. Просто възприемате нещата по такъв начин, а това е природа не може да се промени. Жените винаги ще гледат момченцето да не му е студено, да не му липсва нещо и т.н. така ще го лишат от много важни уроци и то все от любов. Да знаете любовта по някога задушава. Това имах в предвид, ако не си разбрала, твой е проблема.
Относно това кой е казал дали ме обича или не, това слабо ме вълнува. Не си мисли, че не мога да ти играя тука на много любезен и да ставам любимец на аудиторията. Който ме познава знае колко струвам като човек, та дали ме харесваш или не ми е все едно. Аз знам какъв съм и какви са ми възможностите.
Това драга моя е умишлено казано, точно заради глупавите клишета от типа: "Кой ги ражда тия мъже ?" Аз не съм грам засегнат, защо да се засягам ми обясни ? Не мъжете имат комплекс от това че са неоценени, не мъжете се опитват да се доказват във всяка сфера (макар по едно или друго стечение на обстоятелствата, най-добрите дори в доста "женски" занимания да са мъже). Мога много да изброявам, знаеш.
Не, ти имаш проблем. И той се корени във фактът, че не можеш да проумееш, че не всички жени са такива каквито ги описваш, навеждайки ме отново на мисълта, че Виоленца е права. За какво ли? Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Колкото до последното - изобщо не очаквам от теб, или когото и да е било другиго, любезности. Любимец на аудоторията и да искаш не можеш да станеш, заради предрасъдъците ти. Съдиш прибързано и говориш крайно. Което е доста иронично, предвид фактът, че преди не много време на мен самата направи такава забележка.
Не ме познаваш. А да станеш "любимец" изобщо не е трудна задача, аз не съм такъв само и единствено, защото аз искам да е така. И в тази тема нито някъде съм съдил прибързано за нещо, нито пък съм говорил крайно. Просто не си чела като хората явно. Единственото нещо което говоря в тая тема са истини. Искам да ми посочиш и къде съм определил всички жени под общ знаменател ?
Както и да е, аз имам проблем и съм женомразец![]()
Последно редактирано от draid : 12-30-2013 на 17:44
Не мъжете имали комплекс, ама само мъжки на миналата страница обяснявахте кой е по по най. И ти дори продължаваш. Пред някого имаш да се доказваш ли? Знам, че ще кажеш не, ами като е не, няма смисъл да изтъкваш многото, по твои думи, факти за силния пол.
Очевидно и аз не успявам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
psychopath, знаеш ли кое ти кофтито с примера и защо аз ти скочих?
Защото наистина беше неуместен. И защото, ако реша да те нарека боклук няма да е заради това, че се "друсаш", а заради това, че презираш изборите на хора, които по никакъв начин не ти влиаят.
Ако ме нарекат боклук, заради това, че се друсам, няма ли да бъде защото презират изборът ми, който по никакъв начин не влияе на другите?
Не съм ограничил изборите на хората, ами си споделих мнението по въпроса, макар и малко хиперболизирано?
Казах, че не ме интересуват и си е тяхна работа, просто го намирам за егоистично и не ми допада като концепция, защото имам различни виждания. Не, че не мога да ги защитя или оправдая, ако поискам.
Продължавам да не разбирам къде ви е проблема?
Малко в страни... а жените, които не искат да имат деца с мъже, които също не искат да имат деца ли се събират? И какво става, ако мъжа иска деца, но жена му предпочита да не ражда?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
draid, леко удряш в крайности вече.Доста грозен коментар. Понякога и с приятеля ми спорим по този въпрос макар и доста по-спокойно. Не за великите откриватели и превеса на мъжете над света, а предимно на тема дали жените са способни да схванат из дълбочина математични науки като квантовата физика, например. Според него мъжете са много по-добри в логичното мислене и разбират нещата по-ясно и изтънко, но са много по-хаотични, докато жените са по-подредени и организирани и затова по-бързо се справят с възложен материал, макар и на по-различно ниво. Та неговия извод за онова клише е, че най-грубо казано, мъжа може да завърти, каквото си иска, но му е много по-лесно с една жена наоколо, която да го насочва и да му помага в последователността и постоянството на хм, експеримента, ще го нарека така. Както, да речем, първата съпруга на Айнщайн му е помагала в теориите му.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()