.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Проблем - спермата ми засъхва по пениса, мирише и не иска да се измие

Ами ситуацията е следната, след мастурбация се къпя и се измивам уж перфектно, но на другия или по-другия ден забелязвам че имам засъхнала сперма по главичката която мирише неприятно. Ок измивам я пак. На другия ден пак е там и е на парцали. Това ми се случва от 6 месеца насам и не мога да разбера защо? Преди не си спомням въобще кура да ми е миришел някога. Секс не съм правил от 6 месеца г/д и в последните няколко месеца от връзката с приятелката ми се случваше пениса редовно да ми мирише на нейните части въпреки редовното къпане, но това отмина. Случвало ли ви се е такова нещо и на вас и нормално ли е? Защото не ми се вярва и преди да е било така но просто да не съм му обръщал внимание. То си се усеща сериозно миризмата на засъхнала сперма, понякога толкова силно, че като седя пред компютъра със сгънати крака ми лъха от крачолите.

Мега фен Аватара на draid
    Да не си пипнал нещо ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Да не си пипнал нещо ?
    Mи и на мен ми мина през главата, ама толкова ме хваща шубе от тоя сценарии, че даже не искам и да си го помислям. Но не виждам логика в това да мирише от сперма и да съм хванал болест.

Ами от къде реши, че точно от нея мирише ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами от къде реши, че точно от нея мирише ?
    Щото тя мирише по един специфичен начин, докато аз не си усещам странни миризми от моето тяло. А и ако съм пипнал нещо ще е от нея щото единствените ми сексуални контакти са били с нея, а тя е била с към 15-20 мъже. Ама пак казвам, това с онази миризма беше преди много време и спря. Не вярвам да имам std. Това което е сега е просто засъхнала сперма която уж я чистя ама немога да я изчистя напълно щото се е заклещила по най-неприятните ъчълчета на главичката, и на другия ден засъхналата сперма се утроява без нито да съм мастурбирал нито нищо . Доколкото разбрах от разни чуждестранни форуми, това може да е от диета която съдържа много метал или рибни масла (не ям риба) и също така от лоша хигиена. Аз поддържам уж перфектна хигиена, или може просто да си въобразявам че е така...хмм

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Що не идеш на андролог? Ние тука не сме никакви, няма как да ти помогнем.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не е ли уролог мажкият ...?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не. Андрологът е мъжкия еквивалент на "гинеколог", а урологът се занимава с пикочно-половата система.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Вика му се смегма, а не засъхнала сперма. Провери в google за какво става въпрос. Мий се всеки ден, ако трябва по два пъти, но без да прекаляваш със сапуна, защото от него ще ти се изсуши кожата на пениса, ако забележиш такова нещо спри сапуна за известно време и се измивай само с топла вода.

Значи, след като жената с която си спал има такава колосална бройка, аз бих те посъветвал да се консултиращ с лекар, особено ако сте правили секс без презерватив. Много е голяма вероятността да пипнеш някоя инфекция така. Особено гъбички.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мисля , че са гъбички, защото съм виждала подобно нещо. Отиди на лекар и моля те недей толко много да си го лъскаш ;д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Гъбички са, марш на лекар и започвай да се миеш сутрин/вечер - /сменяй бельото след миенето/
    Ако искаш си вземи клотримазол и се мажи (първо попитай лекаря, но сигурно това ще ти предпише)
    Нанася се на и под ръба (не знам как да го нарека друго яче) на главичката..
    Маже се 2-3 пъти дневно... Разтривайки се..
    2 до 4 седмици - Ако няма ефект, пак лекар.. /Не трябва да правиш секс до 5 дни след последното мазане/

ПП.. До сега (чука на дърво) съм нямал проблеми, но бая ме е страх от такива мизерии и съм изчел къде що има..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    До сега (чука на дърво) съм нямал проблеми, но бая ме е страх от такива мизерии и съм изчел къде що има..
    така ще кажеш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    така ще кажеш
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Може да става въпрос за секрет, който се отделя от половия ти орган, а не чиста сперма. Най-вероятно става въпрос за някаква инфекция,свидетел съм на подобен случай, отиди на доктор,няма нищо страшно и срамно. За смях е, когато не го направиш и се занемаряваш.

Повече от фен
    Гъбички със сигурност.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторе, а ти правил ли си секс, че да има опцията да си лепнал нещо по полов път?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Авторе, а ти правил ли си секс, че да има опцията да си лепнал нещо по полов път?
    Да. В първия пост го пише това. Последно преди 6 месеца.

Мега фен Аватара на tori
    След празниците тичай на лекар. Най-добре си поговори с личния, би трябвало да те насочи къде, какво и защо.

Анонимката
    Guest
    Охо, тя обределено е била с доста мъже, което не е добре. Най-добре се прегредай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си