- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли наебали бейби_бейби?
това пърче го питах дали е то на снимката но каза че не и реших че е тотална нула наживо затова бих казал не![]()
аве майната ти , вие тук много почнахте да искате да знаете и то с някакви директни въпроси![]()
не мисля че ти влиза в работата какъв съм , още повече че шанса да узнаеш е нула![]()
връщам се пак след кратка почивка от n-месеца и кво заварвам
още по тъпо е станало и от предния път като се върнах
слабо.
az 6te i kaja kakav si
tapo kompleksirano kopele na rust okolo 155cm s malka pishka pri tova rus i adski grozen, peshternqk na gola glava se brasne 6toto ot metana deto pie mu kape pleavoto kosmice, v liceto napodobqvasht s4upena mivka, opitva se da hodi na fitnes da trenira za da izbie 4ast ot bezbroinite si kompleksi - tova e dobre da re4em ot4asti, ako izklu4im tova, 4e pie metan (ihihihi mnogo me e strah, no se staraq da go prikrivam uspeshno), mn otvoren uj a snimki ne dava nikvi ina4e obi4a da komentira 4ujdi i si misli 4e imal talant da obijda (ihihi moje bi, no pri men me mina nomera), s drugi dumi-anonimen jmel nezaslujavasht nikakvo vnimanie ; ) dal sym mu adresa mi da doide da mi pokaje kolko e moshten, no poneje e super nasranata matka - ne iska nqkak si, zashto li?
Последно редактирано от fire_magic : 12-24-2013 на 01:38
Не съм много анонимен вече го видяха товатеб кой те е виждал
покажи си сланината оп забраих ти живееш на село и нямаш пари да се придвижиш до по голям град
еби си маиката плондир
![]()