- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коледен Поздрав, за ФОРОНА!
chovek si misli che po-zle ne moe stane.. i anarchybot si pokazva mutrata.... che i govori.
Moar, bitches..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
значи гледайте аз разбрах каква е цялата работа , този кюстендилски октопод тип лизач на мъжки курси мисли че е голям баровец и е мноо тежък като е пуснал клипче в сайтчето аск фм където пишат малките кифли и се кефят на въпросчетата които им задават
цялата работа е че ти без малолетната ти приятелка си нищо освен мазна слуз
там ти се крепи надеждата тя да не те остави и да прилапаш нещо покрай нея или бизнеса на родителите и
ти си олицетворение на какво не трябва да бъде един мъж , ти си използвач лизач и мизерник и свиня
на теб бих ти изкъртил мутрата прекрасно , дразниш ме повече дори от гладкия като дамско коте фишерман
на него бих простил а тебе бих те изритал в топките с ритник със завъртане и с всичка сила
![]()
не съм видял от тук друг показно да целува приятелката си и да пусне клипче уж като поздрав , тва ни разсмя най многотърсиш доказване че си големия плейбой , всъщност си най големия педал който може да познаваме
първо не може да защитиш момичето си от нищо нито от нападките на някой като мен , второ ти и ходиш на гости под стряхата точно като измекярка
трябва да е обратното ти да поемеш инициативата а не тя , охлюв насран
аз викам че причината ти да спреш да влизаш тук ще съм аз и слабата ти психика няма да издържи на атаката ми и на истината която ти излях досущ като кофата с лайна която смятам да ти излея ако те видя около бургас тия дни
как ти се струва сега
![]()
........уау
цецко, верно ли приятелката ти е Татюва та такива неща говорят за теб![]()