.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

СЪВЕТ СПЕШНО!

Правихме секс последно точно преди 8 дни. Направихме го 2 пъти едно след друго като първия беше с презерватив, а втория започнахме така и по някое време реши да го махне. Не свърши в мен и нямах поводи за притеснение, но цикълът трябваше да ми дойде преди 5 дни!! Не знам защо закъснява, много се панирах...мисля да си направя тест, но пък чух, че трябва да се изчака 14 дни след половия акт...не знам какво да правя, да чакам ли и колкол да правя ли теста и дали той гарантира сигурен резултат...
    Сетих се също, че на 3тия ден от закъснението майка ми започна да ме тъпче с хомеопатия и витамин C заради гриповете, а знам, че витамин C-то също забавя цикъла.... Дайте спешно съвет как да действам!!!
    3MSC

Smile

мисля,че няма за какво да се притесняваш,но можеш да си направиш тест за успокоение,не е рано,може да се прави на първия ден от закъснението
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Направи си тест за да си сиг но според мен нищо не е станало

още не ми е дошло...
    ами не се изпразни в мен...
    3MSC

Голям фен Аватара на Котка.
    Не се притеснявай, така ще го забавиш още повече и положението ще стане още по - страшно. :Д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тест за бременност се прави 14 дни след акта или ден след закъснението.
    Не мисля, че имаш повод за притеснение. На всяко момиче се е случвало да му се размърда цикъла.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Нормално е за цикълът да подрани или да закъснее с до 7 дни, плюс и витамин C-то..
    Не, нямаш причина за притеснение, дори ти сама си го каза.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на LoveInfect
    какво излезе от теста?

Отрицателен е ;д отдъхнах си, но точно няколко часа след сато го направих ми дойде, нямаше смисъл ;д
    3MSC

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Разбирам що всяко поколоение ставате по-тъпи . на такива като вас трябва да забранят да правите секс.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от belieberxforever Виж мнението
    Отрицателен е ;д отдъхнах си, но точно няколко часа след сато го направих ми дойде, нямаше смисъл ;д
    И при мен винаги е така: мацката се панира супер-много, че й закъснява, търча, купувам тестове (винаги поне 2), точно го прави и на другия ден й идва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си