- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив - въпрос
Разликата при секса без презерватив определено е голяма и мисля с приятеля ми да продължим така. Не искам да пия каквито и да било хапчета и въпросът ми е дали ако го правя без презерватив когато не съм в овулация и той го вади преди да свърши, има някакви проблеми и риск от забременяване?
3MSC
Абе то има на теория, ама на практика не е много вероятно. Преди да мина на противозачатъчни си го правехме така, както ти описваш, но не сме имали проблеми.
Освен ако не се изкоши да сварши в теб няма как да забременееш
Вероятността на практика е малка. Аз правя секс от 8 години и за това време не повече от 10 акта са били с кондом. До Ескапел не се е стигало никога и за щастие все още нямам бебе.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
true !
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Малка е вероятността,но особено,когато си в 'плодовити' дни е задължително да си с кондом,че иначе може да си създадеш много главоболия.То и иначе е хубаво да използваш предпазни средства,само че е ясно,че не винаги става.
Не искаш ли да имаш малко билийбърче![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А защо не искаш да ползваш противозачатъчни?
И презервативът не е само за предпазване от нежелана бременност.![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Като гледам хората дето ги пият са с мнооооого объркани хормони.
Ескапелът бърка хормоните.
На колко си?
WindScar <3333
Ако не си в овулация, няма как да забременееш, дори и да свърши в теб.![]()
За да не правя друга тема ще попитам тук - крие ли някакви рискове приемането на противозачатъчни? И задължително ли е да се пият редовно?
3MSC
Крият да, туко-виж ти дошъл акъл от тях, сакън недей! А бе момиче, къде си тръгнала секс да правиш, че и без презерватив като нищо не знаеш..
WindScar <3333
Не каза на колко си, белийбърке?
WindScar <3333