- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за свиването на трева
вземи една сламка и вдишай през нея (през устата очевидно, ама да уточня). същото правиш и с тревата просто.
Абре момчета Вие отлежал джойнт ли ще пушите![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А може ли някой да пусне и тема за намирането на трева :д тъй като в България няма магазинчета означение с етикетче... от къде се намира :Д
Ама аз съм сериозна бе хора :Д
Кажете някви специални места - паркчета примерно... или как да ги позная хората :д събрани са на групичка или един чака ня ъгъла на тротоара...
Айде сега, съвсем сериозно. Някой ако е навит, просто наистина съм много боса в намирането, аз ще черпя...
попитай някой който си сигурна че пуши дали може да ти намери петичка или десятка или там колкото искаш
Когато ходя в България се виждам точно с трима човека :Д и никой от тях не пуши.
ми попитай твоите приятели те пък може да познават някого
^ако ще идваш към Сф се завърти на паметника на съветската армия на орлов мост, там винаги се намира оферта :Д
^Ем то се знае, ти к'во мислиш, че куките не ги знаят кои са? или къде са? Всичко се знае..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз, ако бях озверял наркоупотребяващ, ели па в тоя студ, щях да съм се назлобил много...И щях да ги пържа като за световно...Ели па някакви момиченца.
Те там повечето си търсят партия за Ани впрочем...
Абе, мацката, ако е готина почва да флиртува с някой, те са неадекватни, бързо се влюбват хахаха и той ще й извади...Те повечето ми приятелки си имат така по един, който им носи, свива, само дето в устата не им го слага (джойнта, де, за др. не знам, ама като гледам к'ви са путки... хаха).
Въобще, ако си изпаднал чак толкова и се стигне до оферта - не даваш веднага нито парички, нито да се звъни, тръгвате там с човека и се държите супер уверено...
Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 01-04-2014 на 11:11
Мен си ме напушват супер, и ми влияят супер положително на творческата страна... И е супер готино, че е легално и точно и никой нищо не може да ти каже...
Ама мисля, че малко ги позабраниха и не се сещам за работещ магазин в Сф, поне.![]()
къде в пловдив има такъв магазин ?