.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Заглъхнало ухо

Здравейте!
    Моят проблем е следният. Излезнахме с аверчетата да гърмим пиратки/бомбички и стана белята. Както винаги има някой пострадал. Всички се оттърваха с леки щети ама някои от нас повече. И така де. Бях пред един приятел ,който палеше бомбичка ,която след запалването му гръмна в ръцете. Аз бях точно пред него и ,като гръмна лявото ми ухо заглъхна за 10-тина секунди. На вечерта имах шум в ушите ,който отмина. Днес ставам надявах се да ми няма нищо ,но уви. Сега ухото ми е леко заглъхнало и ме наболва от време на време. Също така съм болен и знам ,че когато си болен пак могат да ти заглъхнат ушите. Моля помогнете ако сте се сблъсквали с такъв проблем,защото слуха ми трябва!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-29-2013 на 11:15

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ако слушаш музика на слушалки (тапички или големи) по добре избягвай, понеже малко или много пречи на възстановяването на слуха ти. Избягвай да слушаш много силна музика също и гледай да не гърмиш пиратки (триъгълници най вече ) , поне до нова година. Нека си починат ушите ти до нова година. Ако и тогава не се оправи слуха ти на едното ти ухо, ще е време за личния ти лекар . Успех и умната
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Котка.
    Ако имаш хрема, може и от това да е.Според мен още сега отиди на лекар.

Мега фен Аватара на baby_baby
    сиг имаш ушна кал купи си от аптеката едно такова дето пръска в ухото и ти го отпушва

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    В крайна сметка ухото ти оправи ли се, защото малко след посрещането на новата година и при мен имаше подобен случай… ^^

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Мен пък ме боляха ушите на нова година.. но не заглъхнаха.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    В крайна сметка ухото ти оправи ли се, защото малко след посрещането на новата година и при мен имаше подобен случай… ^^
    Извиняавм се ,че отговарям с 12 дни закъснение и да. Оправи ми се ухото след 2 дни. Ама друг път повече не мисля да стоя пред някой ,който пали бомбички/пиратки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си