.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    nqkakva priblizitelna cena na tazi intervenciq da mi kajete ?
    Последно редактирано от bace bobi : 01-07-2014 на 20:49

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Издаржа повече.Духала съм на такав и бая време беше като се замисля ся при другите.Казват че е така штото главичката губела чувствителнос
    Можеше да спестиш детайлите

Та да коментирам обрязването. В "топлите" страни това е възприето като обичай по хигиенни причини. Когато кожичката (препуциума) покрива главичката на пениса, от търкането в бельото, при полов акт (и не само), под нея се събират власинки, и всякакви др бактерии и тн. Та при невъзможност от забелване и измиване там в 99% от случаите се стига до инфекция. Та в тези страни са решили, че е далеч по лесно на едно бебе да му се отреже препуциума и така да му се спести едно доста неприятно изживяване, което може да доведе до отрязан полов член поради инфекция или смърт (пак поради същата). С годините това се е превърнало в ритуал.

Според мен лично това е препоръчително за един мъж да се направи докато е малък, даже си мисля, че е задължително. Имах колега (завършващ доктор), който на 28г. се наложи да го обрежат, защото го застигна такава инфекция, защото имаше фимоза

Та да се върна на темата. Това дали един мъж ще издържа по-дълго, ако му е отрязан препуциума (обрязан) е много относително. Ако не е правил секс 1-2 седмици или повече, ако е с нов партньор и е превъзбуден може да свърши за 30 сек. Ако си води редовен полов живот, може и 3 часа да кара. Като цяло мнението е, че губи чувствителност, но е субективно според мен.

По-нагоре бяха питали за цена на тази интервенция. Първо може да се започне с консултация при личния лекар, и от там с направление при хирург или уролог. Той ще прецени къде да ви прати и тогава ще разберете и цената.

ms za izcherpatelniq otgovor

моля за още мнения ?

Здравейте! Прочетох всички мнения по темата и искам да изкажа и аз своето.Приятелят ми е кюрд (те също са обрязани) , когато водим полов живот той свършва на 10 минута, понеже му е адски яко и изпитва голямо удоволствие от това да прави секс с мен!Не мисля, че бързото или бавно свършване се влияе от това дали има препуциум или не, защото ако наистина обичаш човека или харесваш секса с него е нормално да не издържаш по 2-4 часа.Чувствителоността на главичката е наистина по-слаба, но въпреки това издръжливостта на секса не зависи от това, а от човека и от този, с когото го правиш!
    П.С Дано съм ви била полезна с мнението си !

mersi za spodelenata inf

Днес се навършват 5 години от моето обрязване .Не бих казал , че е по-малко чувствителен , когато е в ерекция .Като се овлажни и главичката - супер чувствителна. А за издръжливостта - зависи от самият организъм .Разбира се след интервенцията по-дълго държи .Да не говорим , че и естетически изглежда по-добре.

някой да даде мнение моля ?

Цитирай Първоначално написано от bace bobi Виж мнението
    някой да даде мнение моля ?
    Боби,ще споделя от личен опит.Обрязах се преди 4 години,бях на 21.Без никакви проблеми да имам.Просто чувстовто е невероятно.Не говоря за секс.Усещането за чистоплътност по-скоро.Единстеният плюс при секс е,че като си го "вадиш" няма кожичка,която да покрие главичката ти и тя се трие...кефа е огромен.
    Минуси няма...само плюсове.Това пак казвам,лично мое мнение е...
    Малко може да ви се сторя вулгарен и прост,но просто не виждам друг начин по който да изразя плюсовете...
    1.Лятото в жегата преди имах супер неудобно усещане.Все си го чувствах потен и нечистоплътен.Сега момчетата,който не са се подлагали на тази манипулация ще кажат: -Ти луд ли си бе?Мий се редовно и всичко е ОК.Като се къпеш един път седмично така ще е ....Не мили момченца,къпя си се редовно,мия си го редовно,но резултата не беше като сега.
    Няма как сега да имаш неприятна миризма.Винаги ти е сух,ако ще не си го мии и една седмица...

2.Като пикаш е достатъчно само да "извадиш" и да го насочиш...Преди дърпах кожи,тръскам го после по пет минути...само и само да не остане капка урина после,та да мирише...(колкото и да ви е смешно от опит знаете....последната капка винаги е в гащите,било то обрязан или не)

3.Като мастурбирам няма по-голям кеф да си галя главичката...Няма как с препуциума(кожичката) да се достигне същия ефект..
    Като пари не знам.По-скоро кажи от кой град си,та хората с опит да препоръчат хирург.Това един път се прави.Има некадърници и може да те окастрят и да не ти е равномерно премахнат препуциума или да имаш груб цикатрикс...

4.Естетически е по-красив пениса.Това не е мое мнение,а е доказано...
    Вече и аз като видя "хобот" и ми е неприятно.
    А за издръжливост каквото ти споделиха до тук хората е вярно.Трябва редовно просто да правиш секс...
    Аз си имам приятелка от много години,но ако не правя сега секс 1 месец,после за 1 минута ще свърша...
    Надявам се да съм бил полезен!
    Последно редактирано от interr : 02-04-2014 на 06:27

Доколкото разбрах от лекаря, който ме оперира, най-много нерви има в гемчето и то е най-чувствителната зона и ако е късо може да бъде причина за ПЕ. На мен ми го срязаха с лазер и сега със сигурност мога да кажа че издържам повече, без да са ме обрязли.

Цитирай Първоначално написано от smurdlivchep Виж мнението
    обрежи се знаеш ли кожляка къв е вкусен на скара.
    Доста си тъп ..

Всичко опира до психиката можеш ли да се контролираш няма да има проблеми, но не можеш ли и да си обрязан файда няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си