.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    на колко години си? :О
    твоето тяло не ми изглежда като за 40кг, сигурна ли си, че си толкова?

и да, това са паласки
    13 г. Малко ли ти се сториха 40 кг. Или много??? Изобщо не вярвах,че са паласки, не
    са меки като ги пипам..

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от neni.mereva Виж мнението
    13 г. Малко ли ти се сториха 40 кг. Или много??? Изобщо не вярвах,че са паласки, не
    са меки като ги пипам..
    40 кг е добре нито малко нито много...не е въпроса в кг обаче просто трябва да натрупаш мускулна маса.

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    40 кг е добре нито малко нито много...не е въпроса в кг обаче просто трябва да натрупаш мускулна маса.
    Как така не е малко? Все пак теглото ми е под нормата.

Как така не е малко? Все пак теглото ми е под нормата.
    Теглото е относителна величина - за всеки е различно! Някои хора с повече мускули са по-тежки от теб, но изглеждат в пъти по-добре, защото един кг мускули заема по-малко пространство от един кг мазнини. Просто трябва да спреш да гледаш кг-те те не са важните - важно е как изглеждаш. На снимката си личи че си отпусната, не си дебела, просто си отпусната и трябва да тренираш - мое мнение. За храненето момичето отгоре ти обясни. Ядеш хубаво на закуска...на обяд си правиш пълнозърнест сандвич за училище и на вечеря хапваш нещо лекичко като между всичките хранения яж по нещо малко, колкото да те държи до следващото ядене и пий 1,5-2 литра вода на ден и това е..другото, което се иска от теб е воля - обаче ние не може да ти помогнем за това

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Теглото е относителна величина - за всеки е различно! Някои хора с повече мускули са по-тежки от теб, но изглеждат в пъти по-добре, защото един кг мускули заема по-малко пространство от един кг мазнини. Просто трябва да спреш да гледаш кг-те те не са важните - важно е как изглеждаш. На снимката си личи че си отпусната, не си дебела, просто си отпусната и трябва да тренираш - мое мнение. За храненето момичето отгоре ти обясни. Ядеш хубаво на закуска...на обяд си правиш пълнозърнест сандвич за училище и на вечеря хапваш нещо лекичко като между всичките хранения яж по нещо малко, колкото да те държи до следващото ядене и пий 1,5-2 литра вода на ден и това е..другото, което се иска от теб е воля - обаче ние не може да ти помогнем за това
    Благодаря за съветите! След нова година ще ям здравословно,но нямо да мога да тренирам,защото много уча и дори не излизам. Без тренировки и само със здравословно хранене ще има ли ефект? Ако има със сигурност няма да е скоро,нали? Според теб колко имам за сваляне?

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Ако искаш може да ти направят хранителна и тренировъчна програма!Ако си съгласна ми пиши на лично
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Благодаря за съветите! След нова година ще ям здравословно,но нямо да мога да тренирам,защото много уча и дори не излизам. Без тренировки и само със здравословно хранене ще има ли ефект? Ако има със сигурност няма да е скоро,нали? Според теб колко имам за сваляне?
    Без тренировки няма да ти стане хубаво тялото - ще е отпусното и безформено, колкото и килограми да свалиш. Има супер много тренировъчно програми за вкъщи. И не ме убеждавай че учиш през цялото време - това са само извинения. Все ще отделиш 1 час да излезеш навън и да потичаш или ако ти е студено - да се запишеш на фитнес и да ходиш там...не е нужно много време - ако отрежеш телевизора например или часавете в които няма какво да правиш - ще намериш време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си