Не ми казвай, че ''протеиновата диета'' и прословутата диета на Дюкан! Ако е тя, моля те да спреш веднага! Остави слабеенето за след празниците, сега наистина ще ти е трудничко. А, за фъстъците...WTF?! Та те имат 660 калории бе, човеченце! Ядките са хубавo нещо, но по принцип са доста калорични. Друг е въпросът, че диетата, която си избрала, е шибана. НЕ трябва да ядеш само протеини. Трябва да се яде от всичко по малко. Има и добри въглехидрати, към които спадат плодовете и зеленчуците. Храненето ти трябва да е разнообразно, въпреки че през зимата това е доста трудна задача. Наблягай на чистия протеин (да, наистина трябва да наблягаш на протеините, но не САМО протеини), като яйца, риба, пилешко, полезните въглехидрати, които са плодовете (въпреки че някои са прекалено сладки), зеленчуци и ядки (сурови). О, както и на влакнините, включващи бобови култури, пълнозърнест хляб и онова чудо, на което му забравих името, но което трябва да се мели, за да се яде. Ох, забравих го как се казваше!

Елда или нещо подобно беше. Естествено, трябва да ограничиш до минимим сладките неща (да, знам, че са вкусни), газираното и белите теста.
За формата на тялото ти и упражненията не мога да ти помогна особено, защото самата аз имам по-широка вътрешна част на бедрата и колкото и да ми отслабват надолу краката, тя все си стои несъразмерно (поне за мен) широка.
Имам чувството, че всеки път се повтарям с моите постове за хранения и диети, но трябва да се научите наистина да се храните здравословно, не само защото ще отслабнете качествено, но и няма да си навредите на здравето.
Весело изкарване на Новата година, яж за последно много и си обещай, че от другата година ще започнеш да се храниш по-здравословно!