.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от neni.mereva Виж мнението
    Как така не е малко? Все пак теглото ми е под нормата.
    Теглото е относителна величина - за всеки е различно! Някои хора с повече мускули са по-тежки от теб, но изглеждат в пъти по-добре, защото един кг мускули заема по-малко пространство от един кг мазнини. Просто трябва да спреш да гледаш кг-те те не са важните - важно е как изглеждаш. На снимката си личи че си отпусната, не си дебела, просто си отпусната и трябва да тренираш - мое мнение. За храненето момичето отгоре ти обясни. Ядеш хубаво на закуска...на обяд си правиш пълнозърнест сандвич за училище и на вечеря хапваш нещо лекичко като между всичките хранения яж по нещо малко, колкото да те държи до следващото ядене и пий 1,5-2 литра вода на ден и това е..другото, което се иска от теб е воля - обаче ние не може да ти помогнем за това

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Теглото е относителна величина - за всеки е различно! Някои хора с повече мускули са по-тежки от теб, но изглеждат в пъти по-добре, защото един кг мускули заема по-малко пространство от един кг мазнини. Просто трябва да спреш да гледаш кг-те те не са важните - важно е как изглеждаш. На снимката си личи че си отпусната, не си дебела, просто си отпусната и трябва да тренираш - мое мнение. За храненето момичето отгоре ти обясни. Ядеш хубаво на закуска...на обяд си правиш пълнозърнест сандвич за училище и на вечеря хапваш нещо лекичко като между всичките хранения яж по нещо малко, колкото да те държи до следващото ядене и пий 1,5-2 литра вода на ден и това е..другото, което се иска от теб е воля - обаче ние не може да ти помогнем за това
    Благодаря за съветите! След нова година ще ям здравословно,но нямо да мога да тренирам,защото много уча и дори не излизам. Без тренировки и само със здравословно хранене ще има ли ефект? Ако има със сигурност няма да е скоро,нали? Според теб колко имам за сваляне?

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Ако искаш може да ти направят хранителна и тренировъчна програма!Ако си съгласна ми пиши на лично
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от neni.mereva Виж мнението
    Благодаря за съветите! След нова година ще ям здравословно,но нямо да мога да тренирам,защото много уча и дори не излизам. Без тренировки и само със здравословно хранене ще има ли ефект? Ако има със сигурност няма да е скоро,нали? Според теб колко имам за сваляне?
    Без тренировки няма да ти стане хубаво тялото - ще е отпусното и безформено, колкото и килограми да свалиш. Има супер много тренировъчно програми за вкъщи. И не ме убеждавай че учиш през цялото време - това са само извинения. Все ще отделиш 1 час да излезеш навън и да потичаш или ако ти е студено - да се запишеш на фитнес и да ходиш там...не е нужно много време - ако отрежеш телевизора например или часавете в които няма какво да правиш - ще намериш време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си