.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на explosion_

Програма за обработка на клипове

Търся си програма за обработка на клипове, не ми трябват филтри, като цяло се нуждая да сложа два кадъра един до друг или един в/у друг и Blur ефект. Ще е добре ако е нещо по простичко.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Sony Vegas
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на draid
    Sony Vegas е професионален софтуер с много възможности но и по-труден за научаване. Не лоша алтернатива е Camtasia.

Голям фен Аватара на explosion_
    Sony Vegas, Adobe After Effects съм ги ползвал, получават се нещата само че след като изгледам 10 урока, точно затова искам и нещо по-опростено, ще пробвам с Camtasia.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Sony Vegas е професионален софтуер с много възможности но и по-труден за научаване. Не лоша алтернатива е Camtasia.
    хахахахха
    хахахахахха
    хахахаххахах
    хахахахаххах
    Професионална е само кухата кратуна, която носиш върху раменете си.

За огромно твое съжаление "кратуната" която нося на раменете си е значително по-пълна от твоята. Дори ако прочетеш името на даденият софтуер Sony Vegas Pro ще установиш, че е prfessional edition, и тъй като аз не съм казал най-мощният подобен софтуер, а той определено не е създаден за да си правиш клипчета в домашни условия и се използва от която и да е компания, то по дефиниция автоматично става софтуер за професионални нужди, а професионалните нужди са е доста широко понятие. Но и без друго виждам, че си безкрайно слабоумен човек без каквото и да е възпитание, излагащ се сам без дори да го осъзнава, то не смятам да задълбавам в темата.

Това Pro в името на софтуер означава само, каква версия е, няма нищо общо с професионалните неща.
    Но ако те нареча Pro идиот, ще имам предвид точно професионален.
    Вегас е аматьорски боклук, енджина на вегас е боклук, известна е, защото е известна, не понеже става за неща.

Явно ти си pro идиота тук, аз повече няма какво да коментирам по темата. С прост човек е загуба на време да се говори каквото и да е.

Ти по начало нямаше нужда да коментираш, с начините за гримиране си по-запознат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти по начало нямаше нужда да коментираш, с начините за гримиране си по-запознат.

иначе и аз бих препоръчал Вегас-а на автора. Не за друго, ами 'щото е наистина лесна за ползване и вероятно в края на краищата ще му свърши работа.

Супер фен Аватара на D*Rose
    пф.. guys, pls.. I got this:

MS Movie Maker

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си