- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли съм висока?
не си прекалено висока ... ако другите сега са по-ниски , значи растежа сега ще ти се намали а тяхня ще се увеличи поне стана така с едно момиче от нашия клас тя беше 163/4 и спря да расте аз бях 158 сега станах 162 а тя почти не е пораснала
Сега можеш да искаш да спреш да растеш , след време ще желаеш няколко санта отгоре. Ръстът изобщо не е толкова важен за връзката. Ако си по-висока от момчето , ще трябва да се съобразяваш малко и да не носиш високи платформи
много си добре ,след някоя година ще спреш да растеж ( е расте се до 16г май )
със сигурност си добре
Не си висока.Добре си.
Да беше и с 6-7 години по-възрастна веднага те взимам![]()
![]()
![]()
![]()
Мила, аз съм на 22 и съм висока 159Екстра си си, ръстът няма никакво значение във връзката, аз като бях на 15 ходих с едно момче, което беше с 3-4 см по-нисък от мен, но беше с няколко години по-голям
Не се шашкай
![]()
БаяТой си е дребосък до ден днешен, вече завърши бакалавър е много талантлив художник
![]()
Лил Мини Едгар Дега.. представям си само как четката в ръката му, изглежда като пръта на Исинбаева..
И да си по висока от него няма значение!
абе има значениепадам си е силно казано но има едно момиче 8 клас и е по висока от мен а аз съм 169см ,смятай за какво говорим ,пък е мнннннного яка :Д
Аз така и така не разбрах дали питаш висока ли си за възрастта си или за момчето. За възрастта си малко височка, но за момчето си добре![]()
Аз съм на 13 и съм висока 1.62. Много си си добре.
Не
иф хър ейдж ис он ДЪ КЛОК ши ис реди фор да ФЪН ! не си висока екстра си
Не съм перфектен но си струвам!
Запомнете едно нещо-няма етикети на хората!Не можеш да кажеш кое е прекалено високо или ниско.Не се опитвайте да сте като останалите и да се съобразявате с всичко и всеки.