- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес програма и съвети
Здравейте скоро започвам фитнес преди съм ходил, но се спрях, сега пак започвам искам да ви попитам за някаква фитнес програма и някаква хранителна програма повечето за мускулна маса. Това което искам да постигна е повечето гръб, бицепс, гърди това е като цяло. Не искам да започвам да се тъпча отначало с хапчета искам да пробвам чисто ако няма ефект тогава ще ви помоля за съвет какви добавки да взимам. Та сега можете ли да ми препоръчате някаква фитнес и хранителна програма?![]()
Гръб бицепс гърди и това е като цяло,викаш а?
Другите неща като половин тяло - крака ,рамената и прочие ебал си ги в майката ..
не е точно така казвам, че искам да наблегна на това което ти каза, за крака няма да правя такива тренировки защото са оформени достатъчно за трицепс,рамена и т,н ще работя, но по малко ще наблягам на тях попитах за фитнес програма и хранителен режим, а не да ми се карате![]()
защото повечето се стремят да имат голям гръб и да са като гардеробгорди плочки и бицепс, но повечето постигат това с добавки
и аз исках да тренирам повечето горната част, но по горе ми дадоха програма 5х5, която изглежда доста добра и ще я пробвам сега ми остава да си направя и хранителния режим за да не се принуждавам и аз да пия добавки
![]()
Това, което казах нямаше нищо общо с добавки. Мисълта ми беше, че не би изглеждало добре накъф огромен гръб с тънки крачета, поне според мен, но няма значение, нямам намерение да си налагам мнението кой както се харесва така да си бъде.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-04-2014 на 13:04
Щом имаш плочки и няма да тренираш крака ми стана ясно какъв си..
Ходи на невролог, може да си прецакал нещо... Не, сериозно отиди на невролог.