.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Smile Фитнес програма и съвети

Здравейте скоро започвам фитнес преди съм ходил, но се спрях, сега пак започвам искам да ви попитам за някаква фитнес програма и някаква хранителна програма повечето за мускулна маса. Това което искам да постигна е повечето гръб, бицепс, гърди това е като цяло. Не искам да започвам да се тъпча отначало с хапчета искам да пробвам чисто ако няма ефект тогава ще ви помоля за съвет какви добавки да взимам. Та сега можете ли да ми препоръчате някаква фитнес и хранителна програма?

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Благодаря

Мега фен
    Гръб бицепс гърди и това е като цяло,викаш а?
    Другите неща като половин тяло - крака ,рамената и прочие ебал си ги в майката ..

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Другите неща като половин тяло - крака ,рамената и прочие ебал си ги в майката ..

Забрави най-важното - ПЛОЧКИ!!!

Забрави най-важното - ПЛОЧКИ!!!
    не искам плочки, имам си ги, искам да си развия тялото както казах искам да развивам всичко, но повечето да наблегна на това, което съм написал

не е точно така казвам, че искам да наблегна на това което ти каза, за крака няма да правя такива тренировки защото са оформени достатъчно за трицепс,рамена и т,н ще работя, но по малко ще наблягам на тях попитах за фитнес програма и хранителен режим, а не да ми се карате

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от WildDog Виж мнението
    не е точно така казвам, че искам да наблегна на това което ти каза, за крака няма да правя такива тренировки защото са оформени достатъчно за трицепс,рамена и т,н ще работя, но по малко ще наблягам на тях попитах за фитнес програма и хранителен режим, а не да ми се карате
    Тогава пробвай 5x5 ,пиши в гоогле ще ти я изкара.
    Трябва ти обща маса.

Супер фен
    попитах за фитнес програма и хранителен режим, а не да ми се карате
    Не си написал ръст и тегло.

А 5х5 задължително включва и краката.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Не си написал ръст и тегло.

А 5х5 задължително включва и краката.
    Ръст 173 тегло 67 килограма на 15 съм. Добре ще пробвам тази програма за мен не е проблем да тренирам и краката, но преди бягах и те са стегнати Благодаря, а какъв хранителен режим трябва да спазвам?

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Не, че се правя на голямата разбирачка, но незнам защо повечето момчета тренират само горната част на тялото. Аз мисля, че изглежда някакси смешно и несъразмерно.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Не, че се правя на голямата разбирачка, но незнам защо повечето момчета тренират само горната част на тялото. Аз мисля, че изглежда някакси смешно и несъразмерно.
    защото повечето се стремят да имат голям гръб и да са като гардероб горди плочки и бицепс, но повечето постигат това с добавки и аз исках да тренирам повечето горната част, но по горе ми дадоха програма 5х5, която изглежда доста добра и ще я пробвам сега ми остава да си направя и хранителния режим за да не се принуждавам и аз да пия добавки

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Това, което казах нямаше нищо общо с добавки. Мисълта ми беше, че не би изглеждало добре накъф огромен гръб с тънки крачета, поне според мен, но няма значение, нямам намерение да си налагам мнението кой както се харесва така да си бъде.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-04-2014 на 13:04

Мега фен Аватара на Баща Ти
    защото повечето се стремят да имат голям гръб и да са като гардероб горди плочки и бицепс, но повечето постигат това с добавки и аз исках да тренирам повечето горната част, но по горе ми дадоха програма 5х5, която изглежда доста добра и ще я пробвам сега ми остава да си направя и хранителния режим за да не се принуждавам и аз да пия добавки
    Толкова глупости каза, май ми падна IQто с 10 пункта...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Съвсем логичен въпрос. Много от опитните,нацепени трениращи във фитнеса се чудят за същото като теб. Защо някои момчета натоварват само горната част.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Щом имаш плочки и няма да тренираш крака ми стана ясно какъв си..

благодаря

Всички си мислите, че от бягане имате здрави крака...

Цитирай Първоначално написано от chicago Виж мнението
    Всички си мислите, че от бягане имате здрави крака...
    не не си мисля, че е от бягане просто самият мускул е доста развит изпъкнал не знам как да го обясня а и имам проблем с единия като малък го срязах до кокал и имах срязано сухожилие и като го претоваря много изтръпва горе мускула от задната страна и болката е ужасна

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ходи на невролог, може да си прецакал нещо... Не, сериозно отиди на невролог.

Ходи на невролог, може да си прецакал нещо... Не, сериозно отиди на невролог.
    това беше преди доста години и така си остана няма смисъл не ми е проблем това става при голямо натоварване та така да караме по темата

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си