- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хлопа ли му на Митко дъската?
И простичка даже.Няма как да сам феик на собственото си аз.За раздвоение на личнноста чувала ли си?Това че вие сте шизуфреници няма как да го обсадя.Не ми се иска само, да се карам с разни пикли.Сигорно си на не повече от 18.Иначе китаиски не чета, пак и не ме интересува.Не говоря с хора, на които пижките са им като лажици.И не не е мит.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Смееш, се защото незнаеш кво да кажеш, нали ма?Селския ти речник не може да се мери с моя, мога да ти кажа да бъдеш сигорна в това.Чуството след като си затапил някой е много хубаво.Радвам се че има хора който ме помнят след толкова много години все, пак не минаха малко от както напуснах форомът.
Dr. Gregory House
Не мисла че има място за сравнение.Петнадесетгудиш а пикла, койато обикаля из форома сигорно от не повече от две години, да бъде сравнявана с мен.Тайа колко са я ебали?
по добре 15 годишна отколкото на 15 километър...
П.С.потренирай правописа си,че заради хора като теб сме на тоя ред
ето малко да се поупражняваш http://slovored.com/test/spelling
Нали обсъждахме дъската на митко,защо минахме към устата на александра ??![]()