.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Анален секс, клизма ?

Възможен ли е "нормален" анален секс без клизма ? Не знам дали има такава тема , извинявам се ако се повтарям , обаче се чудя дали е възможно , `щото надали всички , които го практикуват са го правили с предварителен замисъл , следователно с клизма и вероятно има и такива без. Има ли някои от тях тук и какъв съвет бихте дали ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Може и без клизма ама най-много да се насареш и хуя на приятеля ти сигурно ще е лайнян след това. Извинявам се ако звучи цинично.Препоръчвам ти ако ще правиш анален да си направиш клизма.

Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
    Може и без клизма ама най-много да се насареш и хуя на приятеля ти сигурно ще е лайнян след това. Извинявам се ако звучи цинично.Препоръчвам ти ако ще правиш анален да си направиш клизма.
    Каква гаранция дава клизмата , че няма да си "насереш" ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Клизмата ти изчиства лайната от червата. и няма как да се насереш. Това е все едно да чакаш от празна бутилка да текне вода, няма как нали?

Няма , да ,ама надали ги изчиства напълно , ако някой ден се навия да пробвам ше видим как ще е...

Не вярвам пениса на приятеля ти да стига до тънкото ти черво. Ми на мен ми харесва, нищо не губиш като опиташ.

Ако не е много нахално , би ли разказала за първия път ?

Не. Не обичам да говоря за такива неща.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако си отишла до тоалетната максимум час-два преди това, ако е с презерватив едва ли би имало проблем.
    От там вече зависи и как го изкарва от мястото. Препоръчително е да не е много рязко - бавно би бил добър вариант.

Не съм особено веща на тази тема, но е хубаво да прочетеш и други теми. Има много такива, потърси с търсачката.
    *сън*

Не е нужно да рлавиш накива глурости. Ща те боли много сравни то стова,че все едно ти разпъват чъдър в задника.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от angelinaanritomova Виж мнението
    Не е нужно да рлавиш накива глурости. Ща те боли много сравни то стова,че все едно ти разпъват чъдър в задника.
    Сега ще кажеш как "задника не е предназначен за това", нали? И после аз ще те питам за какво тогава е предназначена устата, после ще стигнем и до ръцете... Ае моля ти се! Всеки сам си решава. Ако ти си се чувствала все 1 са ти разпъвали чадър, на нея може да й хареса.
    Коя си ти, че да отказваш жена от анален секс?

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    [B]Ако си отишла до тоалетната максимум час-два преди това...
    Абе чета всякакви небивалици, но рядко реагирам, щото всеки си минава по пътя и докато нещо не го преживее, каквото и да му се казва, както и да го убеждаваш, смисъл нула.
    НО...Ей тази глупост, която естествено преповтаряна-преповтаряне, адски много ме дразни с нереалността си. Как така ходите по голяма нужда точно когато си поискате и как след отиването си само сте ок да го поемете и да излезете чисти от играта?
    Най-елементарно си направете експеримент след тоалетна да направите клизма, да видим чиста водица ли ще е.

Всеки е свободен да се излага колкото си иска. Но имайте поне малко самоуважение (ако искате де).

Може и без клизма, ама това си зависи от теб, ти си знаеш колко си сдържана и т.н.

Цитирай Първоначално написано от t.A.T.u. Виж мнението
    Може и без клизма, ама това си зависи от теб, ти си знаеш колко си сдържана и т.н.
    Верно? Правите секс и се сдържате, стягате, контролирате...? И се кефите?
    Евала ви! Завид, завид

Аз като казвам нещо, значи знам какво казвам. Не е задължително да се насереш като правиш анален секс

Аз като казвам нещо, значи знам какво казвам. Не е задължително да се насереш като правиш анален секс
    Да бе, разбрах при какви условия. Да се владееш
    За кеф-а от стягането идваше реч. Ама то само с репчене и мерене на опит-а ни не става дискусия. Като го понатрупаш и ти ще ме разбереш...след години де, не ся веднага.

Толкова ви личи, че се перете само и само да се направите на вървежни. На всякаква цена

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз не сам си правила никога клизма и не сам имала проблеми.ма гледай поне съштият ден да си минала през тоалетната

Мега фен Аватара на baby_baby
    Възможно е стига момчето да е внимателно

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Да но така ще е много по сигурно,а и ще са по отпуснати,не знам досега не съм опитвал но така предполагам

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз не сам си правила никога клизма и не сам имала проблеми.ма гледай поне съштият ден да си минала през тоалетната
    Стига ма! Ям в момента!!

Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    ...
    Някои хора могат да ходят когато си искат бе, това че ти не можеш е друг въпрос.

По-добре е да прави каквото ще прави след тоалетната, защото преди това е още по-голям шанса от фейл.
    Така по-ясно ли ти е?

Голям/а си философ/ка, ама нищо не каза по темата, нали?
    Поне един съвет да беше написал/а към момичето.
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Има доста момичета правили анален секс без инциденти и без клизми.

Djara, не е хубаво да съдим толкоз прибързано :с

Така е, не го отричам.
    *сън*

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Стига ма! Ям в момента!!
    Явно ти е кеф да четеш такива теми и пишеш във тях докато ядеш.Кой знаи и кво ядеш де

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Стига ма! Ям в момента!!

Ами като ядеш що влизаш в тоя раздел,апък още по малко в такава тема ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си