.
Отговор в тема
Страница 10 от 29 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 716
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Снимките са това, което остава от сватбата след като годинките се понатрупат. Албумът трябва да е направен от професионалист. С това не бихме направили компромис.

Преди малко се разбрахме, че ще правим и църковен. За тези такси ще пиша допълнително

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Фотограф - ~650лв
    HD видеозаснемане - 700-800лв.
    Ебати снимките... Тея на платинени дискове ли ще ви ги дават?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Албумът трябва да е направен от професионалист. С това не бихме направили компромис.
    Да те светна ли за нещо, професионалистите не се занимават със снимане на сватби, правят го хора, които са си купили техника с нагласата, че от камерата зависи всичко и няма смисъл да учат.
    Във вибокса има два профила с подобни неуки човечета, единия снима само сватби, а другия само абитуриенти и подобни.
    Та същите тия, са толкова далеч от професионална работа, колкото ще бъдеш и ти, ако снимаш сам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е реклама. Просто твърдя, че има разлика между това да направиш снимка и просто да натиснеш копчето на затвора.

http://www.svstudio.bg/about/

Не е реклама. Просто твърдя, че има разлика между това да направиш снимка и просто да натиснеш копчето на затвора.

http://www.svstudio.bg/about/
    То, да ти кажа, зависи много от "модела"... Щото като вземе да те кара да му позираш по еди къв си начин, за да стане "професионална" снимката и те занимава с глупости, вместо да си гледаш празника, става тъпо...
    Вярно, има някои, които обичат да позират за снимки, но аз го казвам като представител на тези, дето мразим...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    То, да ти кажа, зависи много от "модела"... Щото като вземе да те кара да му позираш по еди къв си начин, за да стане "професионална" снимката и те занимава с глупости, вместо да си гледаш празника, става тъпо...
    Вярно, има някои, които обичат да позират за снимки, но аз го казвам като представител на тези, дето мразим...
    Ние от нашата сватба имаме максимум 20 пози "позиране" от фотосесията. И то дори на тях не се получи позиране, защото ние с моя мъж не можем да седим на едно място. Всичките ни снимки са непринудени и уловени в точния момент. Прекрасни са, точно защото са хванали емоцията на всички, които бяха с нас на празника, без да има пресиленост и позиране.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Не ме разбираш. Проблемът им е, че те разчитат основно на камерата, ползват много скапан софтуер за едита и в крайна сметка всичките им неща изглеждат като правени по един калъп.
    Изгледах им във Vimeo клипа Wedding Trailer 16.09.12, един приятел им е пял на сватбата, но пак стария калъп.
    Снимат с висок фреймрейт, след това основната им техника е да намалят скоростта и го правят за 90% от финалния продукт.
    Те на разбират големите възможности, които имат камерите, с които работят, винаги(имам предвид наистина винаги) видео едитора им е продукт на Adobe, което е такъв майтап, че ме оставя без думи.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Сватбата си завии от хората.Ния я карахме скромно така да се каже.Канихме само найййй-близките ни хора и с много зор събрахме 70 хдуши,от които имаше 6-7 дечица.Не съм се женила в София та кувертите тук са макс 30 лева без торта.Тортата едни семейни приятели ни я правиха и излезе около 120 лева и то остана бая /ядохме я цяла седмица и то 6 души/.Тук ритуалната без хор е 48 лева.Църквата е скъпичка-155 лв.ДВД в HD,с около 2000 снимки -900.DJ-по 60 лв на час,но понеже бяхме 9 часа ни намали малко.Подаръчета за гостите - 120 лв.Поканите 40 лв.алкохола /дето остана с литри/ около 60 лв.Рокля,воал,обувки-580 лв.Костюм младоженец-270 лв.2-3000 не стигат за 60 гости,но познавам хора,дето са правили сватби с 30 гости и там някъде ще излезе.Нашата беше грубо 8 000 и мога с ръка на сърцет да кажа че си заслужаваше всяка стотинка,всеки скъсан нерв и всяка секунда,в която не хапнах нищо /демек целия ден хаха/.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    мога с ръка на сърцет да кажа че си заслужаваше всяка стотинка,всеки скъсан нерв и всяка секунда,в която не хапнах нищо /демек целия ден хаха/.
    ау това е най-ужасния ми спомен от цялата сватба сутринта си твърде нервен за да хапнеш, после ритуали, снимки, простотии... докато седнеш в ресторант, а после там се почва - първи танц, първо хоро, танц с не знам кого си, онзи дошъл на масата, втори дошъл на масата, с тези да с видиш, с онези да поговориш... успях да бодна 3 домата от салатата и трябваше да стана да танцувам... връщам се - прибрали ми салатата... набодох предястието, трябваше да слушаме речта на кумовете и да се здрависваме с тях - прибраха ми предястието... до основното ядене изобщо не се добрах... единственото съществено нещо, което успях да хапна беше сватбената торта, която моичкия ми натика в устата със замах...

Супер фен Аватара на JDeel
    Все едно че човек не може да си плати за каквато и да е фотосесия по всяко друго време и където и да е, та па трябва да е облечен в типичен костюм или типична рокля и да го снимат на типично място в типични пози в един иначе нетипичен ден от целия му живот.
    Ама нали е сватба, трябва да се отбележи и да си е по протокол, иначе ще е нещо друго което няма да е точно сватба.

Аз бих препоръчал като ще си правите видео, поне да е от две или повече камери, че от една е малко скучно. Дет вика papugai, резултатите не са най-професионални. Или пък две 3D камери. Тузарско, а? Ама от друга страна тия видео материали няма да се гледат кой знае колко после, та почти е все тая

anonymous708973
    Guest
    алкохола /дето остана с литри/ около 60 лв.
    Алкохол за 60 лв стига за 70 човека? о.О
    Че ние за една НГ с 10-тина приятели хвърляме по 100 лв само за алкохол, при това без да се изхвърляме с някакви кой знае какви скъпарски неща.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Алкохол за 60 лв стига за 70 човека? о.О
    Че ние за една НГ с 10-тина приятели хвърляме по 100 лв само за алкохол, при това без да се изхвърляме с някакви кой знае какви скъпарски неща.
    60лв на човек

anonymous708973
    Guest
    60 * 70 - 4200 лв за алкохол?!

Град
    Варна
    как 60 лв. на човек за алкохол?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    как 60 лв. на човек за алкохол?
    А иначе 60лв за 70 човека, толкова евтин спирт няма, какво трябва да си пили, бензин и нафта ли ?

Мега фен Аватара на 102
    зависи си от хората, кво се очудвате

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    А иначе 60лв за 70 човека, толкова евтин спирт няма, какво трябва да си пили, бензин и нафта ли ?
    и тва ми се вижда нереално

Реално е, но не трябва да ги смесват.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Реално е, но не трябва да ги смесват.
    Колко ракия/вино/друг алкохол можеш да купиш за 60 лв., от които да пият 70 човека и да хартисат литри?

Мега фен Аватара на 102
    абе, М, като невменяема си ;д

Град
    Варна
    днес -да
    обяснете ми, аз не пия и не разбирам

Мега фен Аватара на draid
    Ако се купува алкохол от порядъка на 50-100лв бутилката твърд и някое изхвърлено вино/шампанско не е невъзможно да се изпие. Иначе на мъж по бутилка бива. Ама по 60лв на човек си е много като цяло, въпреки че при положение че е останало "с литри" значи е възможно да са дали по 60 на калпак.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Иначе на мъж по бутилка бива.
    Даа, бе... Аз няма да организирам запой, а сватба...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ау това е най-ужасния ми спомен от цялата сватба сутринта си твърде нервен за да хапнеш, после ритуали, снимки, простотии... докато седнеш в ресторант, а после там се почва - първи танц, първо хоро, танц с не знам кого си, онзи дошъл на масата, втори дошъл на масата, с тези да с видиш, с онези да поговориш... успях да бодна 3 домата от салатата и трябваше да стана да танцувам... връщам се - прибрали ми салатата... набодох предястието, трябваше да слушаме речта на кумовете и да се здрависваме с тях - прибраха ми предястието... до основното ядене изобщо не се добрах... единственото съществено нещо, което успях да хапна беше сватбената торта, която моичкия ми натика в устата със замах...
    На мен не са ми прибирали яденето,но ситуацията беше същата.Айде реч на родителите,айде реч на кума,айде булчино хоро,айде кумско хоро,айде поздрав за булката от приятелките,айде поздрав за булката от родителите.Има едни 15 мин дето си мислех че ще ми стигнат за ядене,боднах си 2-3 резенчета домат от салатата и фотографа ми прошепна "айде да правим фотосесия отвън".Разревах се хаха

Грешката е моя.60 лева беше друго.затова счетоводителя се занимаваше със сметките,аз организирах всичко останало.Имаше 3 вида алкохол и единия беше 60 лева,ама не помня кой.А и в куверта беше включена ракия та...остана баячка.И ядки останаха,и торта остана,за питките да не говорим.Шампанското така си изветря...Но пък хората буквално си облизаха чиниите по масите.А аз само преглъщах на хорото хаха

Град
    Варна
    и торта остана
    ние успяхме да съсипем торта за 60 човека такова мазане реализирахме... аз вадих сметана от деколтето, младоженецът духа сметана от носа... а кумът на практика трябваше да си смени ризата и панталона...
    добре, че мамите предвидливо бяха поръчали допълнителна торта, че иначе доста хора щяха да останат без парче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си