- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- За или против сватбата?
Младоженеца ми омаца стабилно носа и си хапна фон дьо тен и сметана /не е било вкусно/.Аз за съжаление го намацах малко,но след нас стана мазало.Кумовете,които не са двойка /не още поне/,се облизаха почти навсякъде,10 минути тоялетната беше заета от момичетата,омазани от гаджетата си.Е,торта поне си хапнах.на 4 пъти го ядох това парче, но си заслужаваше.Тя беше с много крем и много прясна та мазалото беше грандиозно.Абе забавно беше.Ритнах менчето 5 пъти,защото просто цветето не излизаше.водещият каза "Внимавай с оператора" и точно секунда по-късно менчето уцели крака на оператора хаха.Момиче се падна накрая,с баяяяяя мъка
Хаха, тва с тортата звучи прекрасно. Особено ако някоя двойка реши да си поръча шоколадова торта...
Имам адското желание един ден да облека сватбена рокля.![]()
Последно редактирано от alskdjfhg : 06-05-2014 на 17:11
Ох, как не искам такъв тип сватбаааа :ДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Начи, ще съм си купила хубава рокля, ще съм с невероятен грим и той ще ми размаже торта по физиономията?
Пфффф, после екип хирурзи ще му трябват да му извадят тортата от всички невероятни места, на които ще я навра.
Аз не съм била на сватба със замерване с торти. И сега чувствам, че много съм изпуснала. Дано скоро и на мен да ми се отдаде шанс да участвам в такова преживяване, ех.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
на братовчедка ми на сватбата им бяха станали едни от най-хубавите снимки от това мацане с торта :Д
иначе мен в трети или четвърти клас ме омацаха на рождения ми ден и се разплаках ;/
като по-голяма на един рожден ден пак се мацахме, но тогава ми беше забавно :д
аз като пораснах започнах да мацам момичетата
преди тва бях задръстеняк
И аз не мисля да се мацаме с торта, но като казахте шоколадова... Се замислих.По начало и двамата нямаме намерение да спазваме основните традиции, оркестри и разни танци с пилета и т.н. хич не са ни по вкуса. Аз дори вероятно няма да съм с дълга рокля, различно нещо съм намислила. Малко по малко изглаждаме детайлите, но общо взето ще е доста модернистична сватба май май.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми айде честито
то годежът не значи непременно с гости, въпросът е да сте го решили и да сте казали на родителските тела
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last