.
Отговор в тема
Страница 13 от 29 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 716
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мерси и браво за вашите си обичаи, идеята ми харесва.

И друго нещо да ви питам аз, кумовете ви двойки ли са?
    Не са.Скараха се даже много жестоко преди сватбата хаха.Сега пак са скаранаи,ама здраве да е.тя се пали лесно,той трудно загрява.Кумът е момчето,което ни запозна.Кумата е момиче,което познавам от 2 години,но веднага ми стана симпатична и в момента,в който се запознахме,казах че ако някога ще се женя тя ще ми е кума.Имаха заигравка с кума,ама той нали си е пън...Даже на сватбата всички гости ме питаха сигурна ли съм че не са двойка хаха.Та и тая традиция не я спазихме.Единственият проблем ,който могат да ти направят,е в църквата.Но нашата беше много отзивчива и каза че то по принцип не трябвало да се жениш бременна /аз не съм де,ама говорим че по принцип не е правилно/,но те не могат да спрат хората да се женят,тъй че стига да си харесваме кумовете,проблем няма.Отплеснах се хаха

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Моите кумове са семейство.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Violenza, честитооооооо!

На tori свалям шапка за аргументи и изказ.
    А draid ме потресе.
    Ако на мен ми се случи някой сульо да иска от мен да подписвам предбрачен договор, ще му залепя снимките на летища София и Варна. И ще му издействам забрана да напуска страната. А преди това ще му се изсмея мощно в лицето, та да се завре в саксията на фикуса от срам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    много хейт
    пий една бира

Честито на Violenza и Cloud

По темата с малко нови мисли и мнения

Вече не смятам че е нужна сватба като естественно продължение на една връзка .Да хубаво нещо са сватбите но далеч не са начин за скрепяване на дадени отношения .Има хора които са от години заедно над 5 и пак са щастливи и без сватба и брачни договори .Подготовката си е тръпка,украси пък рокля .Всяка жена или повечето искат да се видят с бяла рокля .И всичко това само за 1 ден че то на следващият и развод може да си искат.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    много хейт
    пий една бира
    Какъв хейт? Та т'ва е самата истина. По-скоро аз ще трябва да се застраховам с брачен договор.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на 102
    еми точно
    начи ти може
    той не може
    фак льоджик

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Честито на Violenza и Cloud

По темата с малко нови мисли и мнения

Вече не смятам че е нужна сватба като естественно продължение на една връзка .Да хубаво нещо са сватбите но далеч не са начин за скрепяване на дадени отношения .Има хора които са от години заедно над 5 и пак са щастливи и без сватба и брачни договори .Подготовката си е тръпка,украси пък рокля .Всяка жена или повечето искат да се видят с бяла рокля .И всичко това само за 1 ден че то на следващият и развод може да си искат.
    както и всеки мъж иска да се види в черен костюм, но не сме тръгнали да се самоубиваме
    n00bs

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Черен костюм ли? Да не съм на погребение?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Да не съм на погребение?
    Риторичен въпрос ?

Айде само не ми слагай думи в устата.Казала съм всяка или повечето жени.Приета е глупоста да се мисли че всяка жена иска да е булка .

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    еми точно
    начи ти може
    той не може
    фак льоджик
    Няма логика. Обидно е. И жалко.
    Затова бих му се изхилила мощно и бих го натирила на самолета тутакси.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ако на мен ми се случи някой сульо да иска от мен да подписвам предбрачен договор
    Щом си стигнала до положение подобен да те иска, значи преди това сигурно си живяла с него, а щом си живяла с такъв, какво говори това за теб.

anonymous708973
    Guest
    Violenza, честитооооооо!

А draid ме потресе.
    Ако на мен ми се случи някой сульо да иска от мен да подписвам предбрачен договор, ще му залепя снимките на летища София и Варна. И ще му издействам забрана да напуска страната. А преди това ще му се изсмея мощно в лицето, та да се завре в саксията на фикуса от срам.
    Спомням си, че преди време беше казала, че ти ще настояваш да подпишете предбрачен договор, защото приятелят ти е от по-заможно семейство и не би искала то да смята, че се жениш поради тази причина.
    Променила ли си си мнението?
    Не че това противоречи на идеята, че си ужасно против всъщност да поиска предбрачен договор, просто ми е интересно.

Град
    пространството на Дисе
    Пантер, използвам ирония/сарказъм. Хотелите по морето са "метафора". Явно оттам идва и недоразумението.
    Затова и писах по-горе, че по-скоро аз трябва да съм в позиция да изисквам подобен договор.

Мега фен Аватара на draid
    Violenza, честитооооооо!

А draid ме потресе.
    Ако можеше да се поставиш на мое място надали щеше да мислиш така, но както и да е. Говориш как ще се обидиш, а в същото време не приемаш как един мъж може да се обиди ако не искаш да вземеш името му или ? Такъв вид договор няма нищо лошо и това, че не е приет като практика у нас не означава, че е зъл, обиждащ etc. Въпрос на разбирания и схващания. От моя скромен опит съм заключил, че това е полезно нещо. Който както иска да го разбира.

anonymous708973
    Guest
    Пантер, използвам ирония/сарказъм. Хотелите по морето са "метафора". Явно оттам идва и недоразумението.
    Затова и писах по-горе, че по-скоро аз трябва да съм в позиция да изисквам подобен договор.
    Ооо, не съм разбрала явно, което е странно, имам съвсем реален спомен, че беше казвала, че мъжо ти е по-заможен.
    Смятай колко съм зле

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    От моя скромен опит съм заключил, че това е полезно нещо. Който както иска да го разбира.
    Всъщност съм съгласна с теб, че е полезно, когато един или и двамата партньори имат да защитават някакъв материален интерес - било лично богатство, било наследство от родители/роднини. Когато и двамата са материално осигурени и искат да са сигурни, че при евентуален разпад на брака, другият няма да отмъкне нещо, което не му се полага.
    Но когато си говорим за двама души, които нямат и един квадратен сантиметър на свое име, когато встъпват в брак, брачният договор звучи смешно и... обидно, да. Един вид, казваш на другия, че чеп за зеле не става от него и се жени за теб от материален интерес. Което не е точно целта на брачния договор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Но когато си говорим за двама души, които нямат и един квадратен сантиметър на свое име, когато встъпват в брак, брачният договор звучи смешно и... обидно, да. Един вид, казваш на другия, че чеп за зеле не става от него и се жени за теб от материален интерес. Което не е точно целта на брачния договор.
    Предбрачен договор знаеш ли какво е ?
    Все едно да отидеш да си застраховаш колата, която нямаш.
    Сключват се, за да предпазиш нещо, което имаш, а имуществото придобито по време на съвместния живот, се разделя по много по-различен начин.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    в същото време не приемаш как един мъж може да се обиди ако не искаш да вземеш името му или ?
    Ми да се е сетил по-рано, а не като съм натрупала стаж и съм позната вече като д-р Х.
    Някак не върви от днес за утре да си сменя фамилията и да съм д-р Z. Не ме познава от вчера или онзи ден, да е мислил.

Евала! Евала! Евала!
    Някой ме е разбрал в тая тема!

anonymous708973
    Guest
    Всъщност съм съгласна с теб, че е полезно, когато един или и двамата партньори имат да защитават някакъв материален интерес - било лично богатство, било наследство от родители/роднини. Когато и двамата са материално осигурени и искат да са сигурни, че при евентуален разпад на брака, другият няма да отмъкне нещо, което не му се полага.
    Eми да, естествено, мислех, че всички сме наясно с това. Явно не.

Калпазанката е напълно права. В най-добрия случай младоженецът да се надява на тире, но цялостна смяна на фамилията при натрупан стаж е просто дебилно.
    И го казвам като човек, който с абсолютна убеденост би взел фамилията на мъжа си... просто защото ей така, от емоционална гледна точка ми се струва мило да имаме една фамилия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И го казвам като човек, който с абсолютна убеденост би взел фамилията на мъжа си... просто защото ей така, от емоционална гледна точка ми се струва мило да имаме една фамилия.
    А ако е с фамилия Цепеш ?

Ми да се е сетил по-рано, а не като съм натрупала стаж и съм позната вече като д-р Х.
    Някак не върви от днес за утре да си сменя фамилията и да съм д-р Z. Не ме познава от вчера или онзи ден, да е мислил.
    Омръзнало ми да гледам как жените гледате да имате полза от нещо, за да го направите.
    Взимате името и се хвалите, много често след развод е нужно съдът да ви забрани да го ползвате, защото иначе не сте съгласни да си върнете старото.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Омръзнало ми да гледам как жените гледате да имате полза от нещо, за да го направите.
    Взимате името и се хвалите, много често след развод е нужно съдът да ви забрани да го ползвате, защото иначе не сте съгласни да си върнете старото.
    Да, да, добре.

Мега фен Аватара на draid
    Ами аз всъщност никога не съм казал, че когато се жениш и си гол като пушка ще искаш да подпише договор който я задължава да ти даде всичко. Да приемем, че аз имам известен брой имоти в различни краища на България, знаеш ли как после чудно може да те изнудва под диктовката на някой адвокат кръвопиец ???

Евала! Евала! Евала!
    Някой ме е разбрал в тая тема!
    Ами виждаш ли, това е малко двоен стандарт. Ето явно някой се е сетил за такъв вид договор от рано, ама ти ще се обидиш. Не мислиш ли, че нещата са сходни или просто не искаш да приемеш другата страна на монетата ?

Мега фен Аватара на 102
    то идеята е кой ш са излъже да ва земе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си