- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- За или против сватбата?
По-смешното е че хората се женят, щото си мислят че ще "живеят дълго и щастливо" като по филмите![]()
къде ти е романтиката ) :
http://prikachi.com/images/183/7429183d.jpg
Данте е предренесанс, не романтизъма моята статия е реализъм.
сега ще те прокълне да напишат статия за теб във вестник шок
аре стига
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Още по смешното е че има такива като теб където си мислят че всичко е сиво и всичко ще се развали след време.Да хората се женят защото се обичат и вярват че ще останат завинаги заедно. И само да вметна дълго и щастливо не значи само дълго и щастливо като по филмите.А с много препяствия,и себеотдаване .
М може да съм старомодн, но съм "за" сватбите... все пак това е един красив начин да си докажем любовта и да се обречем въ вечна любов (ах колко бозааво звучи). Не искам да кажа,че сватбата е задължителна или нещо такова,но аз лично съм за. Иначе тая глупост с предбрачните договори не я разбирам, тъй като ако сте решили да се жените,значи искате да си прекарате живота заедно, тоест не би трябвало да се притеснявате за имуществото си при раздяла... а относно смяна на името - не си задължена да си смениш фамилията като се омъжиш - всичко е по желание.
Протифф - много пари на вятъра. Поне засега съм на това мнение.
Нищо не си "мисля", просто имам достатъчно наблюдения. Така нареченото "щастие" трае няколко месеца, до година-две, после става сиво, монотонно и скучно ежедневие. Както един приятел казва, "колкото и вкусна да е една манджа, в един момент все ще ти омръзне ако я ядеш постоянно".
Защото ти си им светила и знаеш, че е без изневери и със същата любов?
Не заемам неговата страна, ама... с впечатляваща сигурност говорите за чужди връзки, и то на ниво, което просто няма как да разберете, защото не сте били там.