.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Iwanna...
    Guest

Question Този шампоан...

Така мисля да си взема този шампоан и балсам- само те http://img.kudika.ro/images/article_...ck/elseve.jpeg
    Има няколко такива шампоана тотал рипаир 5, аз избрех да ви питам за този.
    Ползва ли ли сте ги? Довлни ли сте? Добри ли са? Възстановява ли наистина косата?
    А балсама с отмиване ли е и ако да колко минути трябва да се стои с него?
    Моля не ми предлагайте други шампоани, питам за мнение за този.
    Благодаря.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ползвала съм два вида от шампоаните на елсев един черен / за възстановяване/ и лилав / а обем/ - не ми харесват изобщо по нищо не се различават от останалите - е само по цената ;дд

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз пък съм много доволна от тази марка! За парите си.. направо е идеална!

Iwanna...
    Guest
    Интересувам се от балсама дали е с отмиване и колко трябва да се стои с него

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Точно този не съм го ползвала, но съм с Elseve Argan нещо си. Моята коса е много зле и по-скоро той я поддържа в що годе нормално състояние, но съм доволна от него.
    Първото на снимката е балсам и е с отмиване. Стои се колкото искаш вероятно на опаковката пише 3 до 5 мин.
    Второто е шампоана.
    Третото е спрея, който имам. Той е без отмиване. Слага се на мокра или суха коса. Аз предпочитам мокра, иначе не ми харесва. От него полза не видях. Но фризьорката ми ми препоръча на елсев пак някакво масло, било много хубаво... не съм го пробвала.
    Последното е маска вероятно, с която се седи повече. 30мин - 1 час, 2 часа...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Здравей,ползвала съм много видове от тази марка и съм доволна! Аз най -много харесвам черната серия. Ползвала съм и този който ти искаш да си вземеш. Първите две са шампоана със балсам, които си се ползват като всеки нормален шампоан и балсам, слагаш балсама за 4 5 минути. Третото е не отмиващ балсам от който наистина съм много доволна. Просто след баня впръскваш върху все още влажна коса. По добре само по дължината на косата. И маската е другото нещо което много харесвам точно от тази серия Total Repair. Не се стои 30 минути, то ще си пише на опаковката, но можеш да постоиш 10 15 минути докато си все още в банята. Най много ми харесаха не измиващия балсам и маската от тази серия.
    Последно редактирано от katalia3 : 10-26-2013 на 15:24

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Използвам този балсам от година, да не е и повече. Много съм доволна, и цената е супер Когато си го сложа, се измивам с душ гел или си правя пилинг на лицето и след това го отмивам (значи стои около 4-5 минутки). След това косата ми е значително по-мека, лъскава и жива

Аз също съм доволна от Elseve, но конкретно този шампоан не съм ползвала. Най-вероятно е хубав като другите

Ползвала съм доста продукти на марката и като цяло съм доволна. Добро качество за тази цена

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като видях как хвалите този с червената капачка и в друга тема се изкуших и си го взех Че и голяма опаковка взех, защото нямаше малки Ако ми хареса ще взема и другите продукти, а ако не - ще зарадвам някоя приятелка.
    Последно редактирано от 3oPuTy : 01-07-2014 на 10:09
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си