.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

maqqq123
    Guest

Отчаяна съм ..

Здравейте знам, че има подобни теми и четох доста, но все пак исках да попитам.Значи проблема ми е следния: Преди около 4,5 месеца правихме с гаджето ми секс най- много 6,7 пъти да сме го правили (беше ни за пръв път) след което се наложи да замина в чужбина, но все още сме заедно.Забравих да отбележа, че го правихме без презерватив, но не е свършвал в мен беше 1,2 дена след цикъла ми след това цикъла ми беше редовен смисъл идваше си всеки месец, но закъсняваше (почни винаги ми закъснява по принцип) но миналия месец не ми дойде.Възможно ли е да съм бременна? Някаква цветна бременност може ли да е? А пък и да беше така не трябваше ли вече да имам коремче?
    Моля без нападки!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Невъзможно е да си бременна.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Направи си тест за бременност. Мисля че отдавна са минали две седмици за да отчете правилно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не си бременна, вероятно цикълът ти е пропуснал поради други причини(например това, че си сменила държавата - съответно климата или друго)

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не си бременна, вероятно цикълът ти е пропуснал поради други причини(например това, че си сменила държавата - съответно климата или друго)
    +

може и да е защото се притесняваш

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    + понякога след първият път стават изменения, възможно е да то се разбърка или нормализира цикъла. А и притесненията не водят до нищо хубаво.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна след първия пт е нормално да ти се разбърка

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    С кого се закачаш в чужбината? Не е изобщо бременност, но ако пак те пропусне се консултирай с лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си