Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
Здравейте, извинявам се ако темата е банална и тъпа.Препоръчайте ми възможно най-евтината видеокарта за euro truck simulator 2 и гта 4 за hd average fps 60-65.Компютъра, за който става въпрос е с параметри интел целерон двуядрен е3300 2,5гхз, 2гб ддр2 рам 800мхз, интел г41.Видеокартата ще е 2-ра ръка.Благодаря на всички отзовали се.
До неотдавна имах точно същата конфигурация компютър и за ETS2 HD6770 се оказа перфектното решение. Като ѝ сложа термопаста на видео процесора и вади кадри от 60 нагоре. В градовете пада до към 40 кадъра, но извън тях съм стигал 80 кадъра/сек.
Но за GTA 4 просто забрави! Вече съм с 4-ядрен процесор, 4 гигабайта памет, същата видеокарта (6770) и познай к'во - GTA 4 сече, та си е ивало майката. Това нещо иска минимум 8 гигабайта оперативна памет, за да върви сносно.

Между другото, не ти препоръчвам втора ръка видео карта, защото не се знае в какво състояние и колко изстрадала ще е. Моята 6770 я взех преди година и нещо за 180 лв. (BULK), а сега може и по-евтина да е станала, така че втора употреба просто не си струва - и откъм пари, и откъм състояние, в което ще бъде.