- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се прави такова дупе?
Yxaa
То пък такава снимка сте дали, че не мога да преценя, но по принцип: клекове (със и без щанга), напади (със и без тежести), кардио ако имате кг за сваляне (пък и дори да нямате май е добре за премахване на мазнините) + белтъчини.
Това е едно от основните неща, заради които тренирам в момента!![]()
клекове клекове и пак клекове ! има много видове клекове
http://vbox7.com/play:bb59c556
http://vbox7.com/play:27c15f69
имаше и цяла тренировка,но в момента не мога да я намеря .
Клекове!!! Е, и други упражнения за дупе, но най-вече клекове.
squat, squat, squat ! .. взимаш някаква тежест (ако си на фитнес - лост) слагаш си я зад врата и клякаш ^ .. може да стъпиш с петите си на малко по-високо и така да клякаш
е с много упражнения , то това дупе е почти само от мускул ... Клекове основно , но има и други упражнения , разрови се в интернет и ще намериш много , примерно bridge (едно от най-добрите)...
ако правиш по повечко упражнения (най-вече клековете и то с тежести по-добре, и при вс. упражнения, ако искаш повече мускул да се изгради е добре да задържаш докато правиш повторенията) + това също много важно е храненето-ако се храниш здравословно или според някакъв хранителен режим, то не за дълго ще се сдобиеш и ти с такова дупе ...
![]()
Последно редактирано от carlabd : 01-13-2014 на 13:22
То хубаво упражнения, но това не значи като направиш всичко да си седнеш на задника и да стоиш постоянно седнал. Междувременно е хубаво да се разхождаш, да тичаш, за да можеш и да стягаш едновременно, пък и за тонус и свежест. Ако прави упражненията и не прави нищо друго едва ли ще постигне кой знае какъв резултат. И храната трябва да мине в диета (и не нямам предвид да спреш да ядеш 95748 храни, а да си направиш режим - а за това питай някой, който разбира и има много опит, за да каже точно за теб как трябва да е).
*сън*
Добре, имам си по-хубав.
По темата : Мисля , че клековете влияят доста, аз правя още от септември и има разлика
Не пия газирано ( вместо това винаги пия вода), не ям шоколади . Танцувам през ден ( и нямам предвид в някой клуб, а имам един диск с упражнения и си го пускам на двд-то) . Вечерята ми се състои винаги от зеленчуци, не ям месо.
tonique ти дупенце ли си оформяш ; ) ?
"Хоп" на Азис помага ли ?
Това си е структура най-вече. Някоя с плосък гъз ще да го постигне това без импланти на куково лято.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Азис - Хоп [music]
Защо пък не ядеш месо? о.о Точно то ти трябва доста в случая (и не само).
Оле, спрете с това "структура", "дар божи" и тн. Това изобщо не е вярно. Точно пък задникът много може да се променя и далеч не е до структура. Прочетете малко, пък после говорете.
Късмет, деца.
Уникално уникални задници имате всичките, хайде сега спете спокойно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."