- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Що е Волен и има ли почва у нас ?
1. Кое според теб е различно мнение? Поради факта че аз изказвам моя собствена позиция, следва това че изразявам мнение.
2. Кое по точно са национализирали че не разбрах? Не пиши неверни работи защото национализация е едно, плащане на държавен данък е съвсем друго. При първото единствен собственик е държавата, която покрива за своя сметка разходите при управлението, а второто е парична печалба влизаща в държавната хазна в зависимост от ползване на определена услуга или предмет който плаща всеки един гражданин.
3. Много ми е интересно откаде всички сте сигурни че няма да изпълни нищо от обещаното до момента, като нито веднъж не е управлявал държавата до сега. Да не би да сте неоткрити таланти далечни роднини на баба Ванга?
Не е нужно да си нострадамус, за да разбереш, когато някой е луд и/или лъже.
Само ще вметна, че целият цирк около летището може наистина да е инсцениран (и, естествено, да е било платено на воленчо, защото той нарича хората там провокатори, но сам е решил да удари униформения полицай и човека и да се държи като боклук отново), но не, за да се очерни неопетняваното досега име на болен, а за да се отвлече вниманието на медиите и на хората от другите неща в държавата за известно време.
А сега до теб - наистина ли искаш шефът на комисията по ЕТИКА в парламента, лидерът на партията, която подкрепяш, този, който е народен представител и кандидат (само в мечтите си) за премиер, да напада полицаи? Да обижда журналисти? Да живее в свой собствен конспиративен свят, където всичко е сороска джихадо-юдейска илюминатска заговорка? Да води за носа слепите овце, които си нямат (убеждавам се непрекъснато) ГРАМ понятие не само от история на България, а и от обща култура? Да е ксенофоб, хомофоб, шовинист и нацист? МИСЛИШ ЛИ, че модерният свят се нуждае от човек като Волен Сидеров?
Абе да ви кажа. Бих предпочел Воленчо пред СерГЕЙ и Доган, при положение,че те изчезнат и имам резервен билет + 2 милиона сметка в банка на Хавай.![]()