- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Авввв мерси ;3
Още едночко от днес. :Д
Простено ти е.
Пльок!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-01-2015 на 11:47
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Рафа , изглеждаш като футболист от Световното първенство![]()
Хах, първо бях индиец от някакъв сериал, а сега футболист от Световното.![]()
Шанс![]()
![]()
![]()
Пак стари снимки ^____^ http://prikachi.com/images/271/7952271k.jpg
Тамън щеше да пиша, че постоянно си криеш очите, и ти взе та ги показа
язък :Д
аз тва с джабдиш не го казах като обида м/у другото, а като безобидна шега
понеже четох, че имаш комплекс относно външността си и затова да уточня
и не, не го казвам само за да ти замажа очите, просто е важно да си стойностен човек като цяло и да си се харесваш, а това само по себе си води до хубаво излъчване, а и външността общо взето лесно се коригира, НЕ че ти е нужно :д сладурско дете си, обаче момченцата на тая възраст май не понасят да ги наричат сладки, а и деца и момченца, въпреки че да ти кажа е хубаво да си запазиш нещо детско и да си го носиш в душата и като станеш дядо, та ще го кажа по др начин - симпатяга си ^^
/говоря ти като на истнски човек, но все пак още имам съмнения, че си фейк :д
Знам, аз не се обидих, дори се разсмях, просто искам да кажа, че различни хора отъждествяват различни хора, предмети и животни с различни неща. И аз много пъти съм отъждествявал някой човек с някоя известна личност, в някой случаи на шега. А това дали съм фейк или не, това е твое мнение. Ако искаш мога да ти покажа още 1000 снимки, дори и снимка и ника написан на лист. И фейсбук мога да ти дам да видиш снимки. Но ти решаваш.
Честно да ти кажа, обичам да ми казват сладур. Иначе благодаря за написаното и комплимента!
ЕДИТ: Това приятно форумче много промени начина ми на мислене към някой неща. В началото, като получавах някой обиди незнайно защо, не ми харесваше, но като напоследък се сближих с някой хора, не точно сближаване, а постоянни шегички и такива неща между тях + на моменти сериозното споделяне на житейски опит на някой други колеги, много ми помогна. Благодаря ви!![]()
Последно редактирано от Rafa7a : 03-01-2015 на 05:43
[QUOTE=galaxy29;11248821]дам, дай твоя снимка с ника ти :д/[QUOTE]
Ей сега ще кача.![]()
http://prikachi.com/images/330/7309330B.jpg
В дясно с черния клин съм аз.
целиш ли да изглеждаш евтина или ти е дарба ?
използвай главата за мислене не дупето
и посъветвай приятелката си същото :д
/ама тва май е фейк -.-
Последно редактирано от galaxy29 : 03-01-2015 на 06:56