- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Вие 3мата си пренесете чатовете на скайп или ЛС, скучни сте.
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-04-2015 на 00:04
+/- 15 страници почти само спам за 2 дни. Шокирана съм.
Поне нещо интересно има ли да чета или.. ?
/ще е спам, 'щото нямам нови снимки.
*сън*
ами не си холи, че да проявяваш такива претенции и да очакваш резюме на породения сблъсък![]()
cry me a 'river'
*бтв това с чък норис може всичко, както VinDiesel знае всичко беше добро :д
Последно редактирано от galaxy29 : 03-04-2015 на 00:56
Защо не си водите тези разговори на лично,като само вас 3мата ви интересуват темите за които говорите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хайде сега още 3 страници с възмущения колко е наспамено.
За да не е съвсем без хич, споделям звяра :д
http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...ff29b8a9db.jpg
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото темата е предназначена за снимки? А съвсем спокойно може да идете в кофата и да си направите тема за да си спамите в нея, примерно?
Да не е спам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
О сладурче
/да не спамя http://prikachi.com/images.php?images/709/7959709T.jpg HD просто
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...9c339babd732b9
да се събудиш виждайки това и чувайки вятъра и птиците
Защото темата е предназначена за снимки? Както го каза AnarchyBoy.Или ти направи друга тема и там си водете споровете.
http://prikachi.com/images.php?images/890/7734890t.jpg -да не кажеш че спамя и аз
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ебаси колко забавна била тая тема.Как не съм я открил по-скоро.
Иначе и на мен Rafa7a страшно ми прилича на Джакдиш от Малката булка макар и да не следя тоя сериал постоянно.
Мислех да постна и аз някоя снимка на моето секси мускулесто тялоНо нещо се поразколебах, пък и не намирам място в сайта дето мога да поставям снимките,а неща да ги разхвърлям из целия интерент.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Леле мале.. Май ще отида в Индия на кастинг. И вие ли гледате този сериал? Мразя го този сериал, заради този сериал не мога да си гледам футбола, майка ми и баба ми не ми дават ред.
П.П: Рафи не прилича на Джагдиш, Джагдиш прилича на Рафи.![]()
Последно редактирано от Rafa7a : 03-04-2015 на 10:59
Така сме го ударили на уволнение от декември насам, че няма накъде. :дд Айде сега и селфи в час. Щот сме яки.
Българския ли футбол искаш да гледаш ? Не ,че нещо ама вие не спрахте поне вчера сте изписали само 5 страници ... Не можете ли да видите заглавието на темата ? Или сте просто на вълната ''дай да развалим и тая тема '' ?