- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Аха да и шоколада завиваше мармота в станиол не обратното. На живо съм сигурна, че са виждали, няма да е било на умряло, което определено щеше да си е притеснително. Tori, аз съм си подредила приоритетите, въпроса е тук дали въобще имате такива! Нули и единици, паметлива съм колкото и на някои хора да не им се иска.
Да NASA is here! Поредния филм които се опитваш да сътвориш по поръчение на някоя/някои от онези дето с удоволствие им лижеш гъза. Но така е жалките душици не могат да живеят сами, а те си търсят покровител, който да им бъде пътеводната светлина в жалкия им животец. Но трябва да сме великодушни и да умеем да прощаваме на непросветените и да е опитваме да им покажем правилното в живота им, което в доста случаи е кауза пердута, тъй като всички те са психично обременени.
Помолих те за линк към някоя тема, която ти е оставила драскотина в паметта.![]()
Тука има една шепа с хора с които си заслужава да си общува човек, другото го правя на леща сори за обидените, ще си прочета молитвата преди лягане![]()
Чакам galaxy29 да продължи защита си като обвини още няколко че са фейкове. Ама добре прави, сполучлив фейк е - най-добрата защита е нападението. Добра стратегия. Едно време имаше лизачи на гъзове на модераторите сега има лизачи на гъзове на "вървежни" фейкове. Как се променят нещата и живота, но това е от динамиката му - по-добре фалшив и вървежен от колкото истински и балък. А LOadrunner яж, слънчоглед и после лимон - така повече ще им хареса!
В момента има 4938 потребителя на линия. 126 регистрирани, 4812 гости
Stalker party.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Чувствам се длъжна да отбележа, че когато пусна Mary_Jane_69 на търсачката, предпоследният резултат на първата страница сочи към http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BB%D0%B8%D1%8F.
Интересно защо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Твърде много спам и твърде малко jerk material. Стегнете се.
Стига се оправдавай и самонавивай сам. Лизач! Всички те разбраха що за стока си лиз-близ. Толкоз ли с отчаян от живота, та се влачиш след някакви си психарки, но не те обвинявам, те много добре манипулират общественеото мнение и даже NomNomNom беше вече толкоз психясала по едно време, че самата тя направи тема, с кяото да следи и коментира предполагаеми фейкове. Колко зле трябва да е човек, за да прави това и няколко след тази тема тя изчезна. Дали е е била в психиатрична клиника или са и изписали по-силни лекарства тук историята мълчи. Факта е, че се появи години след това, явно не можейки да се раздели с този форум, който тя мисли, че и принадлежи и са взаимно свързани с нещо повече от пъпна връв!
Чичака реборн. :д и той хич не е явен.