- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
аплодисменти за момчето което е било затворено цял живот в колиба на село
Филма е друг и включва истинския живот, не всичко, което се случва със съфорумците трябва задължително да е само онлайн, мислех, че си го схванал т'ва точно ти..
Разочароваш ме..
Обаче спирам да говоря, че егото на тоя прошляк плаче вече... А и не си заслужава да се хабя да се обяснявам... Дори и за да направя shitstorm..
Ще го оставя да се напъва като чикия на мокър пясък... с по 5 коментара "опитващи се да ме засегнат"..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
плаче от смях
ти не знаеш какво е его само си го чел като дума във форума
се пак тва ти е единственото място за контакт с хората
по принцип не се подигравам на ретарди но ти си изключение
викаха ли ти специалния в клиниката
пак ли съм в устата на болния от разстройство на диафрагмата...
е...признавам, че освен с игнор, приех и с усмивка дългата ти тема, с която ми се обясняваше в любов. след това разбрах как си лъгал хора от форума, че си бил с мен (и си разказвал даже с подробности разни неща, които явно са се случвали само в главата ти), погнусих се малко, но няма проблем. възпитана съм да толерирам болните хора.
супер рядко се заяждам но искам да питам анархи, честно, кажи ми има ли момиче във форума с което не си се пробвал?
Dr. Gregory House
Ас сашту н мисла ткъ.
Dr. Gregory House
Минавам само да кажа, че гифа с Майкъл е по-добър!
Лека ;с
Dr. Gregory House
Не ти разбрах нещо въпроса.
Това е Бачковският водопад при Бачковският манастир.
Не сте наблюдавали достатъчно добре.Още преди няколко години преди последното обновяване на облика на форума,когато всеки в профила си имаше възможност за галерия,в която потребителите да оценяват снимките аз бях качил точно 5-6 мои снимки,които след промяната на визията на форума и загубата на опция за галерия отидоха някъде в небитието на форума.
Иначе мерси и на двете.Килограми поне според вашите виждания,които ми е напълно ясно,че са субективни нужно ли е да качвам още или са ми стига?
Иначе Пантерке не разбрах за кои кичури адмирираш решението ми да ги махна като се подстрижа (е, правя го все пак отвреме навреме,не стоя като поп).За тези сегашните белите дето няколкото по-големи са на няколко места,а на повечето са разни отделни бели косъмчета или за тези преди 9 години, при които резултата ми харесваше как се е получил и даже много хора,които вероятно не са имали и грам намерение да ми се мазнят,защото е нямало причина са ми казвали че ми се е получило много готино и много ми тичало.Имаше и някой друг лек бъзик много рядко,че да не би да съм обърнал резбата,че съм се боядисал така,но това е било глас в пустиня и определено не е било с цел да ме нарани по някакъв начин.
А относно ръкавите на ризата.Ами какво да ти кажа.Както казах тази снимка е от 9 години.Явно такава е била модата тогава имайки предвид че и доста други мои саученици си бяха навили така ръкавите на ризите около саката и не беше нещо необичайно.Още повече че ръкавите на ризите на тези кюстюми бяха нарочно направени доста по-дълги и дори в магазите по манекените стояха по този начин.Но вероятно като си била на 11-12 години не са те интересували кой знае колко модните тенденции в България,а още по-малко по абитуренските балове.
Не така остро,че ще вземеш да ми докараш още някой допълнителен комплекс.И без това си имам достатъчно вече.Бъзикам се.Всеки си има право на мнение.
Извинена си. Както казах всеки си има право на мнение и предпочитам да ми кажат директно,че не ги кефя хората отколкото да ми лицемерничат.
Но пък те и твоите критерии са красота са някак...твърде,твърде големи.Попадал съм и тук на хора дето на теб не ти харесват,а на мен ми харесват.Ако беше казала,че съм готин сигурно трябваше да се надуя и да си напопмпам самочувствието до небето.
Друг е пък въпроса,че ти усилено отказваш да постнеш снимка за да видим тук дали според повечето хора високите ти критерии за външна красота имат особено покритие.
Мойте кафеви очи...Наистина ти изглеждат големи очите.Напомянт ми малко и за очите на една друга девойка.А долните на тази снимка не се виждат.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-18-2015 на 07:59
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!