- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Издържливост -----> Фитнес с вдигане на тежести + кардио тренировка
Точност -----> Коя точност ? Как да уцелваш флагчетата (онези които се огъват) на ски пистата ли? Обикновено този с "флагчето" ви нацелва вас между краката, така че тук за точност не може да става дума !
Правилно разпределяне на сили -----> Фитнес
Постоянство -----> Това идва от характера и със сигурност не го развиват спорта, защото много хора спират да спортуват и да тренират, няма значение какво. Трябва да ти идва отвътре да правиш нещо без мотивация ! Примерно това което аз правя го правя без мотивация ! Толкова ми е невероятно заниманието по професия, че мога да го правя като почивка !
Вафла Морена, не съм злобен, обяснявам как стоят нещата, ако мозъкът ти не може да възприеме света около теб, започни да осмисляш решение за да коригираш хормоналните си проблеми ! Това което го казах за спортовете е точно така, прочети пак внимателно !
Как реално знам, че обича ски ? Ти знаеш ли, че тя обича ски ? Обмислял ли си вариант, тя да казва, че обича ски и да говори само затова , защото няма с какво друго да се похвали, или защото иска да има нещо в което се чувства значима и нещо с което може да се похвали! Ако реално е скиорка, нека постне някоя снимка как кара ски или как прави скокче ! Аз ще съм невероятно впечатлен и няма да спра да я ухажвам ! Но така като пише общи приказки, как да имам уважение ! Няма как да стане, Агент !
И ще ти дам приятелски съвет понеже си от моята раса, мъж си не си женка, недей да защитаваш жените за щяло и нещяло, така те взимат за балък ! И без това всеки закон тях защитава , и всеки цървул, който вагина не е виждал ги защитава ! И те помежду си се бранят. Виж как индистиснтсклсе защити веднага приятелката си ! Защитавай някой наистина слаб, който го е заслужил. Примерно дете, старец, животно ! Аз тук не виждам слабост , по скоро арогантност !
Уоу, това е най-яката дискусия, заклеам са. Обожавам зимните спортове. Та, ако вземем биатлон, той учи на същите неща като всеки друг спорт - дисциплина, упоритост ала бала, но си има и специфика. В големите нации се води към армията, защо ли? Един по-масивен спортист повярвай ми няма нищо общо с издръжливостта на биатлонистта, които трупат функционален обем на +2000 метра, което прави дробовете им много по-приспособими. Конценрация. Вярно, не е попурярен спорт, но в норвегия се гледа от милиони, отговорността е голяма и трябва да си адски съсредоточен, за да уцелиш мишените. Има биатлонисти, които го провят за средно десет секунди, което си представяш кво означава, при наличието, че идваш от обиколка, трябва да си нормализираш пулса и дишането и на рубежа да си като статуя, някои и не мигат. Развива вестибулапния апарат. Ахах. Ставаш много по-хладнокръвен в есктремни ситуации. Адреналина е стрес медиирано вещество, което в повечето случаи не помага. Още много неща мога да изброявам, но ме мързи на тая кланиатура хд. Не подценявайте едно от най-прекрасните неща за мен![]()
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-03-2016 на 17:47
Не знам и ква е тая глупост. Да се наречеш еди какъв си означава да е част от ежедневието ми. Аз не се занимавам професионално със зимни спортове така че.. уоу. Осзънах, че това ми е страст на 14-5г примерно, което е късно. Аз съм просто любител аматьор със задоволителни умения и няма как да е иначе тъй като ходя да карам веднъж-два пъти годишно. И да, да кажа, че в нашата страна е шибано зле и след това поколение вероятно няма и да имаме представители та са не говорим елит. Пък румъния, с които все се сравняваме... са на светлинни години. Ари, бб.
Добре, чакай да видим дали разбрах, не си "толкоз голям" да защитаваш хората, обаче идваш и нападаш МЕН ? Ти знаеш ли, че ти трябва да си много "по-голям" за да нападаш точно мен ? Изобщо не знаеш кой съм даже ! За теб съм шибаняк и няма как да те кефя при положение , че си бил в центъра на вниманието и изведнъж оставаш на 29 план , докато аз те измествам на първо място , а след мен по интерес са колегата СОЛО и другия колега Сър НЮТОН ! А ти къде се нареждаш ? В кофите ето там !
Още повече за тинпроблем не говори, защото аз може да съм навредил на много , но съм и помогнал на много деца, разбра ли ме бастун ! Аз съм отделял от личното си време да помагам на деца в нужда със съвети и съм им бил като ментор ! Ти когато направиш това тогава си отваряй устата, занзибарник !
Спортът Ива не учи на дисциплина ! Ти ако си недисциплиниран ще си остнаеш такъв и в спорта. Аз съм спортувал, бях отчасти недисциплинирал и затова все ме наказваха ! Спортът не ме научи, научи ме живота !
Биатлониста е хилав като клечка за зъби понеже ако е 120 кила няма да може да загребе 2 пъти и ще ускорява по съвсем друг начин ! Там се търси скорост ! За време е ! Не случайно спринтьорите са леки , апък колите от Формула едно са олекотени до н-та степен ! Тук сама се окопа, котенце !
Така, в Норвегия могат да гледат каквото си искат, могат да гледат ако искат изкопаване на петрол, те нали имат петролни залежи сигурно имат национален спорт по петролоизпомпване. Подобно на емирствата където имат за спорт Робот с каска на рицар да язди камила ! Който не е чувал да потърси да се посмее.
Нормално да станеш хладнокръвен от биатлона, при положение, че караш в минус 10 градуса ! Хах
Адреналина те прави супер човек , има случай в които бабка вдига 2 тона пикап за да извади внука си, върху който току що се е стоварил изпуснатия пикап поради отказал крик ! Как става ли! Тя разбира се къса всички мускулни връзки и изпада в колапс но спасява човека ! Също адреналина притъпява болката ! И много още други неща с които не си наясно!
Ти в момента знаеш ли какво си причини ? Ти в момента си причини болка. В момента всички деца и младежи ще изкарат пуканките и Пепси понеже ти реши да ми дадеш карт-бланш да те унищожа !
Как разбра, че съм безделник, ти знаеш ли какъв съм като професия, Самоковски корен??
Аз за разлика от теб не стоя с гащеризона на стринка си, който не е пран от Пражката пролет, и да стоя надупен в самоковските ниви, с каруцата паркирана до мен, и да събирам корени!
Моята професия е такава, че да стоя в кожен стол и да ми носят Еспресо с 2 пръста златист каймак, разбра ли ме сега, хралупник??
На много хора съм помогнал, помпал!!! На много деца, някои все още пишат, други не. Длъжен ли съм на напънат брандурник като теб да шервам конфиденциална информация! Хората като си кажат тайните пред мен аз не отивам да ги разгласявам като останалите ! Аз пазя информацията им за да не им поронвам имиджа, за да не нарушавам и принципите си!
За адреналина казах в повечето случаи. Доста добре съм запозната с физиологията му. Адреналин на изпит с нищо не би ми помогнал освен да стане по-зле. Визирах не силови ситуации, а такива, в които трябва да мислиш хладнокръвно както казах. Няма по-запознат от мен и относно дистанионните условия. Биаглонитите никак не са хилави, по-скоро нормални. Ски бегачите са машини, съншайн. Дистанционните бегачи действително са фини. Спринтьорите са доста здрави обаче. Има и аномалии като петър нортхуг, чийто диапазон обхваща най-дългата и най-късата дисциплина. И моля те, провери алпийците например аксел лунд свиндал, марсел хиршер, тед лигети и тн да видиш за какви мАже става въпрос...
Това ясно! Обаче когато си на ръба на физическите си възможности, когато ти трябва още малко енергия да бутнеш до края, тогава ти трябва този бууст. То има няколко бууста, първи, вторичен, трети, четвърти, като всеки следващ е по слаб. След това си каймак.
Ние с теб говорим за биатлон нали така, защо намеси изпитите и не-силовите ситуации не знам! Явно умишлено се опитваш да ме объркаш или да се измъкнеш от тъпа ситуация. Да знаеш не съм ти средностатистическия марпат, затова внимавай момиченце !
За тези които ги изброяваш не съм ги чувал, сигурен съм че и никой от форума не е чувал тях. Обаче за Роналдо, за Тайсън, за Майкъл Джордан, за Шумахер, за Люис Хамилтан, за Топалов и за Крамник дори Баба ти Пенка от бесарапските ридове дори е чувала !
Няма как да не са изящни мъже на момче което има не-хетеросексуални наклонности !
Адреналин в биатлона не ти трябва освен може би в последната обиколка на финален спринт. Наистина, наистина - не. Нали ти казах как трябва да си на стрелбището? Как адреналинът се вписва в понижаването на пулса, дишането и концентрацията? Никак. В биатлона е жизнено важно да си точен, колкото и бърз бегач да си, си нищо без самоконтролът.
Бадар Хари е велик кикбоксьор, и известните личности дружат в компания на известни личности. Не виждам нищо гейско, просто приятелски майтап и снимка, но това, гей съзнание ще го възприеме като гей снимка, това е ясно !!!
Защо ми е да бягам, нали имам кола!! Що за тъпотия??
И сигурна ли си, че няма да вдигна??Искаш ли да дойдеш у нас да се увериш че ще дигна пералнята? Мога да вдигна и още нещо!![]()
За мотивацията говориш глупости! Комплексарите гледат останалите! Гледат други спортисти не да се мотивират, а за да изучават слабости, много си неуко!!! Мотивация може да е семейството, здравето, някаква друга причина, но да гледаш друг как успява не е мотивация а комплекс за малоценност и да се опиташ да го стигнеш!
И плюс това стрелбата няма нищо общо до реалната стрелба. Това е просто изчезващ спорт. Вместо да станеш динозавър, по добре се запъти към модерни танци примерно, стриптийз, това е много подходящо за момиче, и е възбуждащо! Или примерно лека атлетика, виж как изглежда Ивет лалова!![]()