.
Отговор в тема
Страница 275 от 349 ПървиПърви ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 851 до 6 875 от общо 8725
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Бадар Хари е велик кикбоксьор, и известните личности дружат в компания на известни личности. Не виждам нищо гейско, просто приятелски майтап и снимка, но това, гей съзнание ще го възприеме като гей снимка, това е ясно !!!

https://rap4-radioafricagroup.netdna...vzW0AAVBpG.jpg

http://www.ronaldo7.net/faq/cristian...o-gay-pose.jpg

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Честно казано, дори и да е гей, какъвто мисля, че не е ! Кои сме ние да съдим. По скоро кой си ти да съдиш? Ти какво си постигнал в този живот освен да лееш семе от мастурбиране върху ламината у вас и майка ти да се чуди защо лепне като стъпва.

Ето това никой не може да го оспори ----->

Не е билднат като типичния футболист с анорексия ами е билднат като ММАец средна или лека-тежка категория (light heavyweight).

Честно казано, дори и да е гей, какъвто мисля, че не е ! Кои сме ние да съдим. По скоро кой си ти да съдиш? Ти какво си постигнал в този живот освен да лееш семе от мастурбиране върху ламината у вас и майка ти да се чуди защо лепне като стъпва.

Ето това никой не може да го оспори ----->

Не е билднат като типичния футболист с анорексия ами е билднат като ММАец средна или лека-тежка категория (light heavyweight).
    много педерастски изглеждат тия снимки без никакви жени зад Роналдо, които да се усмихват за камерите. Ти ми се струваш гей.

пускайте снимки на цици и пищни задници, не на педераси, бездарницииииии, фюрера е жив

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    пускайте снимки на цици и пищни задници, не на педераси, бездарницииииии, фюрера е жив
    аватарът ти е педерастски, Пако.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    ще направи ли циганите на сапун? ако да - значи ще съм щастлив!

Точно това щях да кажа, как някой с аватар на педал с разкопчан дюкян се изказва и коментира гей модата??

Добре, аз исках пищни задници, само че както добре всички видяха, никоя не пожела да се покаже, обичат да стоят в сянка да има интрига явно, или са дебели! Ива и дивергенчето така и не се показоха.

Точно това щях да кажа, как някой с аватар на педал с разкопчан дюкян се изказва и коментира гей модата??

Добре, аз исках пищни задници, само че както добре всички видяха, никоя не пожела да се покаже, обичат да стоят в сянка да има интрига явно, или са дебели! Ива и дивергенчето така и не се показоха.
    миг- миг.

Ако бях гей щях да си пиша с мъже, както виждаш аз не коментирам в темите като теб, да си пиша с момчета, откак съм тук само с жени си пиша, помисли си пак кой е гея.

Ако бях гей щях да си пиша с мъже, както виждаш аз не коментирам в темите като теб, да си пиша с момчета, откак съм тук само с жени си пиша, помисли си пак кой е гея.
    педалите, които мяркам по филмите, все във женски компании се движат. Що се преструваш на играч, когато не си такъв?

Всъщност аз не се движа в "женски" компании, а в женска компания, просто си правя срещите в различни дни, не излизам в един ден с всички на едно място, бримко!

Това, че съм играч ти го каза. Аз по скоро се категоризирам като непрекъснато надървен.

Всъщност аз не се движа в "женски" компании, а в женска компания, просто си правя срещите в различни дни, не излизам в един ден с всички на едно място, бримко!

Това, че съм играч ти го каза. Аз по скоро се категоризирам като непрекъснато надървен.
    въдицата ти не се огъва, щото нищо не клъвва сигурно. ае ходи лапай пишки, Пинко, розова пантеро.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    MalePan7her не вярвах че може да се намери по-натоварваща личност от соло ама ти ми доказа че всичко на тоя свят е възможно

Всъщност въдицата ми знаеш ли какво представлява? Представлява един дълъг топор. Толкова надървен напоследък, че стои еректирал над 11 часа. Сега търся подходяща партньорка, която да брандирам и да удовлетворя. А ти с какво можеш да удовлетвориш момичетата? С аниме аватар на профила си и глас като на кьоксал баба?? Аз съм сложил топ атлет на аватар, подходящ за топ мъж, а ти какво си сложил?? Японска педеращина. Ти знаеш ли че японците са най големите педали и розовото в Япония е мъжки цвят! Там синьо носят жените, а розово мъжете, галабарник!!!

Всъщност въдицата ми знаеш ли какво представлява? Представлява един дълъг топор. Толкова надървен напоследък, че стои еректирал над 11 часа. Сега търся подходяща партньорка, която да брандирам и да удовлетворя. А ти с какво можеш да удовлетвориш момичетата? С аниме аватар на профила си и глас като на кьоксал баба?? Аз съм сложил топ атлет на аватар, подходящ за топ мъж, а ти какво си сложил?? Японска педеращина. Ти знаеш ли че японците са най големите педали и розовото в Япония е мъжки цвят! Там синьо носят жените, а розово мъжете, галабарник!!!
    ахахаххахах лъскай бастоня, че да се успокоиш, Роналдо.

Искаш ли да извикаш сестра си да ми го полъска? Тя добре смуче главичката.

Защо ми е да бягам, нали имам кола!! Що за тъпотия??

За мотивацията говориш глупости! Комплексарите гледат останалите! Гледат други спортисти не да се мотивират, а за да изучават слабости, много си неуко!!! Мотивация може да е семейството, здравето, някаква друга причина, но да гледаш друг как успява не е мотивация а комплекс за малоценност и да се опиташ да го стигнеш!
    Темата беше за издържливост. Бягането в армията е основна тренировка за издържливост. Един преход в планината, ако ти се наложи с фитнеса си издъхнал. Един крадец не можеш да хванеш през пресечена местност.

Фитнеса и в бойните спортове не помага особено. Да би на боксьорите тежка класа да бъхтят постоянно тежести?

Нашия шампьон по канадска борба да няма много големи ръце?

Пералнята съм сигурен, че няма да можеш да я вдигнеш... Лично съм се обедил, че хамалите и селяните, които бачкат на село са 100 пъти по здрави и издържливи за подобни дейности.

Второ.

Явно не си на ТИ в спорта. Във фитнеса може да си добър, макар че фитнеса дори не е записан като спорт на олимпийските игри. Културизма е спорт, там се иска професионална насоченост.

Комплексите са много нужни качества. Комплексите се преодоляват и побеждават.
    Да се възхищаваш на по-добър и да се стараеш да го настигнеш. Да успяваш да надминеш целите си с труд и постояннство, колкото и да ти е трудно, особено в началото - това е тази надъхваща сила и мотивация. А не да правиш всичко, защото ти е яко. Такива спортисти изостават, съжалявам да ти го кажа. Спортисти, които не преодоляват себе си и тренират колкото за удоволствие - не се развиват достатъчно. Ти си любител. Но не и професионалист.

Мега фен Аватара на RagioL
    голяма досада сте

Искаш ли да извикаш сестра си да ми го полъска? Тя добре смуче главичката.
    разбра ли на соло ip- то и адреса му?

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    голяма досада сте
    ти пък си безличен робот

Кой точно спортист се сравнява с други че да продължи напред ?

Аз мога да изброя доста, които се развиват, защото имат спокойствие. А цялото това съревноваване, неоспоримо е интересно, обаче изтощава и напряга ненужно организма и сетивата ти! А понякога имаш нужда да си спокоен, духовно.

Нали го видяхме нашият смешко колко се сравняваше с Кличко, който е посредствен боксьор. Щял да го смаже, бил мега подготвен. Накрая му усукаха мустака. Мога да ти дам такива примери до утре.

И ако мма-ец не тренира фитнес, не знам какво тренира, фигурно пързаляне може би.

https://www.youtube.com/watch?v=2e4Fs5xP4O8

Ето гледай

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    разбра ли на соло ip- то и адреса му?

ти пък си безличен робот
    Да, но с него сключихме примирие, пакт за ненападение, с теб обаче нямам подобна уговорка затова мога да те млатя.

Аз мога да изброя доста, които се развиват, защото имат спокойствие. А цялото това съревноваване, неоспоримо е интересно, обаче изтощава и напряга ненужно организма и сетивата ти! А понякога имаш нужда да си спокоен, духовно.

Нали го видяхме нашият смешко колко се сравняваше с Кличко, който е посредствен боксьор. Щял да го смаже, бил мега подготвен. Накрая му усукаха мустака. Мога да ти дам такива примери до утре.

И ако мма-ец не тренира фитнес, не знам какво тренира, фигурно пързаляне може би.

Ето гледай
    олеле Със соло обменяте ли си клипове на Брок Леснар, Пинко? обменяте си общата шизофрения, куче болно! :Х

Мега фен Аватара на solo_

Един момент.

Мега фен Аватара на solo_
    Male, тук има задниче. - http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%BD%D0%BE

Ето гледай
    Всеки се е запалил по даден спорт гледайки постижения на дадени спортисти.

Ти бъркаш меренето на пишки, сравняването - кой е по-добър, което няма нищо общо с това да се отдадеш на нунжното време и тренировки, за да го достигнеш желаното. Тук дори не става въпрос за състезание. И въпреки това победителите са тези, които имат за цел да са победители. Нямаш ли нужния инстинкт да побеждавш, как ще станеш победител?

За това ти казах - ти си любител! Тренираш за лично удоволствие. Не се състезаваш с никого. Състезателят не означава, че тренира за другите. Тренираш за себе си!

Не знам какви видеа ми пускаш - ако искаш сам намери тренировката на Кличко и на който и да е бил друг боксьор, каратист, китаец , кик-боксьор... няма да види елемент от бодибилдинга... - помпене или нещо подобно.

Шампьона по канадска борба в също не блести с огромна маса. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...21099550,d.bGg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си