- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Не, разчитам на друго, да погаля гърдичките на приятелката ти и после да ти пратя снимки. На нея и липсва здраво ебане, така като гледам. Пък и нали знаеш, жените обичат разнообразие! Ти не си никакво разнообразие понеже си се закотвил, това те прави бета фагот.
Не знаех, че Мели е от Будапеща
http://www.stagram.cz/photo/71206338...30_1290981697/
Не може всеки да ме харесва, има и хора без вкус
Искам от него да го чуя! Имам предположения !
Иначе не съм системен администратор, но се занимавам с компютриБастун
Да, това е марката с която ще брандирам цялото ти семейство. Отивам да ям, не ме нервирай за закуска точно!
Хей хора
ЯнгБладз приличаш ми на онзи калпак ДоньеЙен, който изгоних така безочливо!
Какво се напъваш не мога да разбера! Точно с теб не съм си писал и нямах разпра, обаче ти изведнъж реши да ми изплуваш пред очите както червено наметало пред очите на бик в Памплона!
Знаеш ли кое отблъсква жените? Това че някой по слаб физически от тях ги защитава! Изобщо някакъв непознат да ги защитава е много комично. Затова ти предлагам да млъкнеш.
Оттук не можете да кажете точно на колко съм но донякъде ще се подразбере че съм дърта сопа (иначе сопата ми не е дърта, гладка и млада е)! Ето, да не каже после някой нещо че се крия и съм фейк като унгарката! Мразя да ме наричат фейк.
http://store.picbg.net/pubpic/69/1D/...45948c691d.JPG
грешно си разбрал... не защитавам никой просто ми писна да сереш във всичките теми
1 разумен коментар нямаш и само идиотщини говориш... много от жените ти казаха по любезния начин че си пълен нещастник защото не искат да изглеждат груби но аз не съм жена и мога да ти го кажа право в лицето... пълен боклук си и нищо не става от теб! колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб! тръгнал да ми се хвали кой ебал, кой му духал и колко голям му бил члена
кво ме боли мен патката за теб бе олигофрен?
Бабабабабабахахахахахаха чаай че се олях с вода, гълабарник !
От смях се олях целия !
Кое ми е идиотщината , поясни , че не съм много съгласен , и други не са съгласни с теб !
Жените всъщност са малки момиченца , които като видят истински кур (като моя например) ще се уплашат. Затова не ги слагай в графа жени ! Те са си груби по природа , а такива като теб са нежни по рождение и по природа ! Какво ще ми кажеш в лицето , трюфел ? Ако ми застанеш пред лицето най много да ми извадиш 20 лв и да ми ги дадеш доброволно за да не те ударя !
Какво става и какво не става от мен това говори кариерата ми и клиентите ми ! Самочувствието ми винаги ще е до тавана на къщата ми заради това с което се занимавам , а сега бягай да миеш чиниите , и сложи престилката , лельо !
Нали ти казах вече , и то цели два пъти , Кьоксал Баба !!!
Казах ти , че се занимавам с компютърни технологии !!! И в града в който живея има мои табели навсякъде , бандур !!!
Всъщност не знам кое е смешното ! Има бизнесмени които посещават стриптиз клубове , други се друсат по дискотеки , трети са хомосексуални , аз примерно се развличам тук ! Това е напълно нормално , всеки си има някакво хоби , грендейл !
После ще те подхвана , защото сега нямам време , нямам търпение да те подхвана вечерта ! Приготвил съм ти мистрия намазана с диария която ще лепна на косата ти , броукбек !
Тоаа кааааалаф ако не сам аз
или сам ас или мои подражател
да живее анархията
Отдавна е попреминала тази тема, ама и аз имам право на глас, иначе излиза, че ми говорите зад гърба!![]()
Не помня да съм казвала нещо за зимни спортове, Роналдо наистина се е объркал.
Благодаря на моя любим inewton за добрата реклама, вдигаш ми самочувствието направо!И престанете да изнудвате хората да ви показват моя снимка, не се крия, но и не смятам за необходимо да се показвам на всички. Който иска, да ми пише, може и да се запознае със скромната ми особа.
tori, надявам се да не ти разбия сърцето, ама не си единствената от форума, която присъства в приятелите ми във фейсбук, имам също LoveInfect и haritov.![]()