- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Добре, чакай, чакай малко? Значи ние сме сгодени обаче ти гледаш в друга посока, така ли? Ако ще е така да взема и аз да си направя ХАРЕМ? Ти ще си в на най-долното стъпало, ще миеш чиниите.
Май ще играе каиша. Тебе само аз мога да те спася, обаче щом си много отворена! Няма да се женя за тебе! Ще си намеря някоя вярна, пък ти отивай на село да рониш разядка от кочан за прасетата. Много ме разочарова!Отгоре на сичко сега прецака и празника на всички поканени
Абе, какви са тия глупости, бе хора. Как няма да се жените? Аз вече си бях разпределил паричките от бракосъчетанието....
Именно, Айнютон вече си избра KittyBloom, явно за да и блуумне китито. И пари е ще праи, ще пръска вода с върбова клонка.
Варджанче, явно си претърпяла амнезия. Обаче за да видиш аз колко съм готин, ще повторим отново годежа! Приготвил съм ти годежен пръстен от шоколадово яйце киндер, в син цвят за теб, в розов за мен. Ето вкарвам те в участието, насочи дата в която да се сгодим официално.
аз щях да Ви снимам , я бързо в редица
Чакай малко Фишърман е назначен за фотограф ! Ти откъде се пръкна , теб не те познавам ?
Върджанче, забравих, като бях "В русия съм, в Русия съм" направих още една снимка специално за теб, меденият ни месец ще е в мавзолея на Ленин, а ВТОРАТА снимка направих ако ти се яде КУР. Предлагам ти "КУР". На 15 юни в 14:40 часа можеш да си получиш "несушек КУР". Можеш да направиш и заказ по телефона.
http://postimg.org/image/t2s8a0yo1/
http://postimg.org/image/of498nypt/
Розовото е новото черно , не случайно Роналдо носи само розово а японците смятат розовото за ултимативния мъжествен цвят !
Добре какъв цвят да избера, угодия нямаш, искаш ли в зелено електриково ?
уникално хоби имаш, да снимкаш простотии по цял ден.
Доста ли ти се яде пилешко ? Голямо пиле или малко пиле предпочиташ ?
Нормално , ако не си мисля за теб , ще кажеш , че само ти си мислиш за мен и ще почнеш да ми пилиш на главата , че не съм ти верен !
Добре, ще я включа обаче при едно условия, че ти я озаптиш понеже ме дразни