Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Защото днес са пропуснали да му разпорят задника. *Защото АгентМура е сърдит.
Първоначално написано от tori Прашния архив на Тори. :дд https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...e9&oe=58304C60 ^^ Големи сладури. Разтопи ми се черупката.
ооо :3 Мерси!
Първоначално написано от Indistinct ^^ Големи сладури. Разтопи ми се черупката. Я,колко неочаквано от теб.
Първоначално написано от deitona22 Я,колко неочаквано от теб. Запомни момента. Скоро няма да се повтори.
Първоначално написано от Indistinct Запомни момента. Скоро няма да се повтори. Знаех си че има нещо нередно,не може нещо написано от теб да е мило.
Първоначално написано от Indistinct ^^ Големи сладури. Разтопи ми се черупката. Ти нали уж мразеше котки? "Миризлива, мръсна и търкаляща се топка косми."
Първоначално написано от solo_ Ти нали уж мразеше котки? "Миризлива, мръсна и търкаляща се топка косми." Не ги мразя. Просто не ги харесвам.
Първоначално написано от solo_ Ти нали уж мразеше котки? "Миризлива, мръсна и търкаляща се топка косми." Тя нищо не харесва,освен костенурки.
Първоначално написано от Indistinct Не ги мразя. Просто не ги харесвам. Ама защо не ме харесваш?!
Първоначално написано от tori Ама защо не ме харесваш?! Котките, Тори. Котките.
Първоначално написано от Indistinct Котките, Тори. Котките. tori каква е?
Първоначално написано от Indistinct Котките, Тори. Котките. Че аз ква съм?! Мяукам и съм мързелива. Само където не съм дебела.
Първоначално написано от tori Че аз ква съм?! Мяукам и съм мързелива. Само където не съм дебела. В такъв случай, извинявай, ама аз съм dog person.
Тъжна съм. Можеш да поправиш това като изпратиш средства за шоколад на Айбан 24245ео2ш6358ж45...
Първоначално написано от Indistinct В такъв случай, извинявай, ама аз съм dog person. Търтъл гъръл.
Първоначално написано от tori Тъжна съм. Можеш да поправиш това като изпратиш средства за шоколад на Айбан 24245ео2ш6358ж45... И аз чувствам недостиг на шоколад. Тъкмо за това разговарям.
Първоначално написано от Indistinct И аз чувствам недостиг на шоколад. Тъкмо за това разговарям. Първоначално написано от tori Тъжна съм. Можеш да поправиш това като изпратиш средства за шоколад на Айбан 24245ео2ш6358ж45... дайте си адресите и ще ви изпратя по едно кашонче шоколад
Първоначално написано от YoungBloodZ дайте си адресите и ще ви изпратя по едно кашонче шоколад Адресите или само 1 ?
Първоначално написано от YoungBloodZ дайте си адресите и ще ви изпратя по едно кашонче шоколад Точно пък dreamwalker ще ти пише къде живее. (:
Първоначално написано от M**** Точно пък dreamwalker ще ти пише къде живее. (: коя от двете мислиш за dreamwalker? Първоначално написано от deitona22 Адресите или само 1 ? 1 какво?
Първоначално написано от YoungBloodZ 1 какво? или само един адрес ? МислА че само единия те интересува.
Първоначално написано от M**** Точно пък dreamwalker ще ти пише къде живее. (: Това, че ти не знаеш, не означава, че и ние не знаем.
Първоначално написано от solo_ Това, че ти не знаеш, не означава, че и ние не знаем. Аз предполагам, но ти със сигурност не знаеш. (:
Първоначално написано от M**** Аз предполагам, но ти със сигурност не знаеш. (: M**** не ми отговори на въпроса...
Правила