.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Colouring
    Мечтите са ми доста обичайни, но с доста специални детайли, които искам да мисе случат. ^^ Искам да завърша и да си намеря доходна работа, която да работя добре и професионално. Искам да си остана тук, в България, но да мога да си позволявам да пътувам многомногомного навсякъде. Искам да намеря човече, до което да се събуждам всеки ден с усмивка. Искам да прекарваме много безсънни нощи в разговори и да си поспиваме до късно на следващия ден. Искам да пием чай преди заспиване. Искам да си готвим. Искам да разкарваме кучето ни заедно в парка (да, задължително ще имаме голямо куче... хъски или акита, не знам :Д). Представям си живота ни ни в апартамент всъщност, защото не мисля, че това с голямата къща и двора би се сбъднало тук, особено в голям град. Обаче задължително с голяма библиотека. И много ще пътуваме! Трябва да завзема поне 5 от 7-те континента. :Д (Лооол... мечти, мечти!) Ще отидем в Австралия задължително! Ще обиколим и Европа. И Тайланд, и Индия. Да, Индия, задължително искам да посетя Тадж Махал. <3 И на север ще отидем. Много на север. А като се наобикаляме ще си народим 2-3 дечица. Много искам да зарадвам родителите си с внучета, когато стане време.))) ИИИИ ще си остареем.. ии да. Ама искам да си прекарам старините на някое спокойно място. Много ми се живее в дървена къща насред нищото.

/Не съм мислила затова досега, но всичко си дойде отвътре изведнъж. Обаче много интеесно, че говоря в 1л, мн. число през цялото време. Явно най-голямото ми желание от всички е просто да си намеря човек, с когото да слея всичко свое.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Пълен купон до 35-40г, яко корви и бело, умрял в съня си щото не искам да остареем
    Човек със аватар на велик българин да говори как иска да шиба кока и около него само курви, и то до 40 години така?

хаха, че каква е връзката между двете

Да пътувам с кола, може сама, може с любимия ми човек, без да имаме определена дестинация, просто да спираме от град в град, да пушим и да се обичаме.
    Ако това стане след време, даже за 1 месец само, до края на живота ми ще съм доволна и ще се заровя в някоя работа на бюро от 8 до 5.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Яко в пандиза

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Яко в пандиза
    Няма лошо. Убий някого и дерзай.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    За тази темичка ме вдъхнови въпрос в ask.fm и напълно осъзнавам, че звучи някак странно.

Вие как си представяте „перфектният живот“, сами или ако не, то с кого? Разкажете на дълго и широко къде бихте искали да живеете, с кого, домашните любимци, събиранките с приятели даже, дори кола ако ви се стори добре. Ако искате, дори и работата, която искате да работите споменете. Ако щете даже и за купоните, които искате да правите след време, обяснявайте. Разкажете ми за вашата представя за твърдението по-горе.
    Къде - няма значение.
    С кого - с най-сладкото момче, което съм виждал някога: Kevin Johio Lucas Rehn Eires, a.k.a Yohio.
    Как - с няколко милиона евро в банковата сметка.
    Да имам тия две неща, пък останалото ще се нареди от самосебе си.

Мега фен Аватара на tori
    Успех тогава. ^.^

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Да правя това което харесвам-а именно да рисувам, да продавам и да имам и някакви постоянни доходи, да мога да се издържам, да си купя жилище след известно време и да си взема куче.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си