- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как би изглеждал живота, който искаш да живееш?
Мечтите са ми доста обичайни, но с доста специални детайли, които искам да мисе случат. ^^ Искам да завърша и да си намеря доходна работа, която да работя добре и професионално. Искам да си остана тук, в България, но да мога да си позволявам да пътувам многомногомного навсякъде. Искам да намеря човече, до което да се събуждам всеки ден с усмивка. Искам да прекарваме много безсънни нощи в разговори и да си поспиваме до късно на следващия ден. Искам да пием чай преди заспиване. Искам да си готвим. Искам да разкарваме кучето ни заедно в парка (да, задължително ще имаме голямо куче... хъски или акита, не знам :Д). Представям си живота ни ни в апартамент всъщност, защото не мисля, че това с голямата къща и двора би се сбъднало тук, особено в голям град. Обаче задължително с голяма библиотека. И много ще пътуваме! Трябва да завзема поне 5 от 7-те континента. :Д (Лооол... мечти, мечти!) Ще отидем в Австралия задължително! Ще обиколим и Европа. И Тайланд, и Индия. Да, Индия, задължително искам да посетя Тадж Махал. <3 И на север ще отидем. Много на север. А като се наобикаляме ще си народим 2-3 дечица. Много искам да зарадвам родителите си с внучета, когато стане време.))) ИИИИ ще си остареем.. ии да. Ама искам да си прекарам старините на някое спокойно място. Много ми се живее в дървена къща насред нищото.
/Не съм мислила затова досега, но всичко си дойде отвътре изведнъж. Обаче много интеесно, че говоря в 1л, мн. число през цялото време. Явно най-голямото ми желание от всички е просто да си намеря човек, с когото да слея всичко свое.
Да пътувам с кола, може сама, може с любимия ми човек, без да имаме определена дестинация, просто да спираме от град в град, да пушим и да се обичаме.
Ако това стане след време, даже за 1 месец само, до края на живота ми ще съм доволна и ще се заровя в някоя работа на бюро от 8 до 5.
Да правя това което харесвам-а именно да рисувам, да продавам и да имам и някакви постоянни доходи, да мога да се издържам, да си купя жилище след известно време и да си взема куче.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!