.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на pressiana

Безамонячни бои

Нищо не разбирам от бои, досега не съм се боядисвала. Косата ми изсветля сама с времето, сега е тъмноруса с меден оттенък, в корените е по-тъмна. Искам да се направя кафява, но не искам да рискувам с трайна боя, затова смятам да пробвам безамонячна, като се надявам после да се отмие, за да не ми се налага да я поддържам така, т.е. просто искам малко разнообразие и не ми се рискува с нещо трайно. Можете ли да ми препоръчате марка боя? И също така - 2 кутии ли да си взема, тъй като косата ми е почти до кръста, или може с една?

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз последно ползвах Олиа,която е безамонячна,но е доста издръжлива.Вече 1 месец цвета ми стои/отми се леко/ и започнаха да ми израстват корените.Но като цяло не ми увреди косата.
    Друга безамонячна съм ползвала на Палете - http://titantrade-bg.com/img/Product...sallshades.jpg
    Тя се отмива за 2 седмици някъде и не ми увреди косата.От нея ще ти трябат 2 кутии,защото е малко количество.Едната кутия е 3лв и малко.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

А Олиа-та дали ще се отмие напълно, защото май съм по-скоро за нея? И от нея само една кутия ли ми трябва? Иначе мерси много за отговора

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Аз последно ползвах Олиа,която е безамонячна,но е доста издръжлива.Вече 1 месец цвета ми стои/отми се леко/ и започнаха да ми израстват корените.Но като цяло не ми увреди косата.
    Друга безамонячна съм ползвала на Палете - http://titantrade-bg.com/img/Product...sallshades.jpg
    Тя се отмива за 2 седмици някъде и не ми увреди косата.От нея ще ти трябат 2 кутии,защото е малко количество.Едната кутия е 3лв и малко.
    Кое те кара да мислиш, че Палете е безамонячна?
    И аз (нищо лично) не бих си сложила на косата нещо за 3лв.
    Пробвала съм Кастинг, в момента даже са на промоция този месец и са страхотни. И аз мисля да си взема една, въпреки че не съм се боядисвала от 2 години.
    При мен цветът се получи малко по-тъмен от този на кутията, както и при други мои приятелки, ползвали Кастинг. Не знам дали е само при тях, или по принцип при безамонячните, но го имай предвид.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-12-2014 на 18:05
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ясно е, че са добри Кастинг, въпросът ми е дали ще се отмие за месец-два, или ще си остана с нея (което не искам)

Отмива се постепенно. Даже мисля, че нямаше нещо като корени (аз си взех близко до естествения цвят, мъничко по-тъмно) просто изсветля. Разликата се забелязва на снимки от веднага след боядисването и 2-3 месеца по-късно. Мисля, че за 2-3 месеца вече нямаше помен от боята, но аз имах обезцветявани части и боядисвана агресивно коса преди това, нормално да изсветлее.
    Моя приятелка се боядисва с три кутии бои, докато майка ми с не много по-къса коса използва половин опаковка. Въпрос на свикване. Това с трите кутии си е ненормално. Не знам дали ще ти трябват две - аз съм се боядисвала с по една винаги, но ако мислиш, че няма да ти стигне една... две са много, няма да го използваш всичкото, но ако не си сигурна че ще ти стигне една може да вземеш две. Ако майка ти или някоя приятелка се боядисва редовно можеш да питаш тях дали ще ти стигне една кутия. Напомни им и че ще си боядисваш цялата коса, не само корените. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Кое те кара да мислиш, че Палете е безамонячна?
    И аз (нищо лично) не бих си сложила на косата нещо за 3лв.
    Защото точно тези,които показах са без амоняк и съм я ползвала 1 година редовно.Не уврежда,но бързо се отмива затова не ми харесва.3лв е според мен,защото като количество е наистина малко.

А Олиа-та дали ще се отмие напълно, защото май съм по-скоро за нея? И от нея само една кутия ли ми трябва? Иначе мерси много за отговора. - Не знам кога ще се отмие,аз моята не искам да се отмива 1 кутия си взех и ми остана доста боя,освен ако косата ти не е до кръста примерно
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Infinity
    Кастинг Крем Глос разбира се !
    Януари целият месец са на промоция 10,99лв. възползвай се и си вземи две кутии, за да ти стигне напълно и не му мисли изобщо. Ползвала съм безамонячни бои на Гарниер, Лореал и Ревлон и определено от Лореал-а съм най-доволна.
    Цвета се отмива бавно и поне един месец ще ти държи прилично покритие.
    To infinity and beyond.

аз мисля, че са даже 9.99
    Аз съм ползвала само тях и са страхотни.
    Тази на Палете мисля, че си е нормална боя. И няма боя, която да не уврежда изобщо. Това е химия, която променя нещо в косата ти дотолкова, че да си промени цвета - много полезно. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на baby_baby
    Олиа е много добра

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Garnier Color Sensation е безамонячна също, ползвам я от близо година и съм много доволна! Не съм забелязала да ми е уредила косата, даже живна доста, след като я боядисах. Сравнително траен е цвета, не съм забелязала да се отмива и да ми "цапа" банята докато се къпя, а за блясък към цвета съчетавам с използването на gliss шампоан за боядисвана, или изрусена коса - https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...syp-B5swSp4uzA

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Garnier Color Sensation е безамонячна също, ползвам я от близо година и съм много доволна! Не съм забелязала да ми е уредила косата, даже живна доста, след като я боядисах. Сравнително траен е цвета, не съм забелязала да се отмива и да ми "цапа" банята докато се къпя, а за блясък към цвета съчетавам с използването на gliss шампоан за боядисвана, или изрусена коса - https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...syp-B5swSp4uzA
    Живнала била Това няма как да стане просто, само така ти изглежда

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не съм забелязала да ми е уредила косата, даже живна доста, след като я боядисах.
    srsly?......
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само не си вземайте муса на Шварцкопф!

Що? Толкова ли е зле?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ужасна е. По принцип харесвам страшно нещата им, но от нея косата ми цъфна като пролетна градина и трябваше да ходя спешно при Светла да реже нацъфтялото. Отделно на 3 миене не остана помен от цвета. Макадамията, която се води амонячна е в пъти по - добра и щадяща от тази безамонячна.

И 3 пъти по-скъпа? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Infinity
    С ръка на сърцето казвам,че косата ми изглежда по-добре откакто я боядисвам с Кастинг-а.
    Съвсем честно , наистина и на допир е много по-мека и гладка.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И 3 пъти по-скъпа? :Д
    Всъщност са на една цена. Майка ми си взе нейната за 10 лева, а Макадамията е двойна за 15. Даже идва по - евтино

Ебати.
    Отмива ли се? Или да си взема Кастинг както планирам :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Докато се боядисвах използвах боите на Велатон. Безамонячни са и бях доволна.
    Щом ти е първо боядисване и косата ти е почти до кръста 2 бои ще ти отидат, а може и 3.
    При първото ми боядисване фризьорката ми изхаби 2 бои при все, че косата ми беше 3-4 пръста под рамото. Зависи, колко боя ще "засмуче" косъма.
    Относно измиването - отново зависи от самия косъм и от това дали смяташ да я боядисаш само веднъж или повече пъти. Ако е веднъж вероятността да се отмие напълно е по-голяма. Ако се боядисаш няколко пъти боята ще се наслои и дори да се отмие с времето пак ще си личи.
    Аз спрях да се боядисвам преди година и 3-4 месеца, а още имам черно по краищата. За щастие косата ми е тъмна и не личи много.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Ясно е, че са добри Кастинг, въпросът ми е дали ще се отмие за месец-два, или ще си остана с нея (което не искам)
    Oo, бързо ще се отмие, не се притеснявай!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    боядисвах съквартиантката преди 6 седмици с Кастинг, корените и израстват, боята надолу не се е отмила...

http://www.lorealparisbulgaria.com/h...rs-glossy.aspx - това стана черно с червен оттенък, хич не ми хареса това...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

А какво да стане според теб, като е от колекция noirs - черни и аз лично го виждам червеникаво на картинката?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не забравяйте, че всички мостри на боите са правени на безцветни/обезцветени/бели кичури. Нормално е ако косата е по-тъмна крайния резултат да е още по-тъмен.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си